Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλάζουν όλα στο τρένο από Φάληρο έως λιμάνι

Ελλάδα 4:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζουν όλα στο τρένο από Φάληρο έως λιμάνι

ΝΕΑ

Αλλάζουν όλα στο τρένο από Φάληρο έως λιμάνι

ΝΕΑ

Ένα πρώτο θετικό βήμα για το έργο που μπορεί να βελτιώσει τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες στο Δήμο Πειραιά.

Advertisement
Advertisement

Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της υπογειοποίησης των γραμμών του ΗΣΑΠ, από τον σταθμό του Νέου Φαλήρου έως το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, στην πρόσφατο συνάντηση του Χρήστου Σταϊκούρα, με τον Δήμαρχο του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Στην συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης Δημήτρης Καρύδης, συζητήθηκαν τα θέματα του Δήμου Πειραιά, που αφορούν το Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Advertisement
Advertisement

«Συναντήθηκα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρύδη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας θέσαμε το σύνολο των ζητημάτων του Δήμου Πειραιά που αφορούν το Υπουργείο, καθώς και θέματα για την πιο εύκολη πρόσβαση στο μεγάλο λιμάνι της χώρας για εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο, όπως το διαχρονικό αίτημα για υπογειοποίησης των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Νέο Φάληρο έως το Λιμάνι. Ήταν μια απολύτως χρήσιμη και θετική συνάντηση και υπήρξε δέσμευση από τον Υπουργό, ώστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην συνεργασία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχονται νέες γραμμές και σταθμοί στο Μετρό της Αθήνας
Ξεκινάει η «Αθηνά» να σκάψει όλη την Αθήνα (+video)
Από Ίλιον στην Ομόνοια σε μόλις 20 λεπτά!