Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλάζουν οι πινακίδες στην Αττική

Ελλάδα 13:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζουν οι πινακίδες στην Αττική

ΝΕΑ

Αλλάζουν οι πινακίδες στην Αττική

ΝΕΑ

Τι πρόκειται να αλλάξει στο οδικό δίκτυο του Λεκανοπεδίου, μόλις προχωρήσει το project.

Advertisement
Advertisement

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Συντήρηση στηθαίων ασφάλειας και αποκατάσταση σήμανσης  στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕΑΑ»

Αναθέτουσα Αρχή είναι η Περιφέρεια Αττικής, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2 εκατ. ευρώ και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 20/3 και η αποσφράγιση αυτών θα γίνει στις 27/3.

Advertisement
Advertisement

Ποιο είναι το έργο

Το έργο θα εκτελεσθεί στο σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Το φυσικό αντικείμενο της πράξης είναι η συντήρηση των στηθαίων ασφαλείας και των πινακίδων ΚΟΚ σε οδούς αρμοδιότητας ΠΕΑΑ μήκους 350χλμ.

Θα τοποθετηθούν πινακίδες ρυθμιστικές, επικινδύνων θέσεων και πληροφοριακές, όπου αυτές έχουν καταστραφεί ή έχει διαπιστωθεί έλλειψη.

Advertisement

Θα αντικατασταθούν στηθαία ασφαλείας σε σημεία του δικτύου που έχουν καταστραφεί και θα τοποθετηθούν νέα όπου κριθεί αναγκαίο σε επικίνδυνες θέσεις.

Θα γίνει άρση καταπτώσεων πρανών σε επικίνδυνες θέσεις, επίσης θα καθαριστούν τα ερείσματα του οδικού δικτύου. Τέλος θα διαγραμμιστούν τμήματα του οδοστρώματος σε σημεία που αυτό απαιτείται.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα απίστευτο έργο γίνεται στην Λευκάδα
Πότε θα ολοκληρωθεί το βόρειο τμήμα του Ε65;
Το 2024 ορόσημο για 10 μεγάλα έργα