Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi Q7 θα είναι για πολύ καιρό μαζί μας

Ελλάδα 18:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi Q7 θα είναι για πολύ καιρό μαζί μας

ΝΕΑ

Το Audi Q7 θα είναι για πολύ καιρό μαζί μας

ΝΕΑ

Η Audi δεν μπόρεσε να κρύψει άλλο τη νέα, επανασχεδιασμένη γενιά που ετοιμάζει με τα πρωτότυπα να δοκιμάζονται ήδη στους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου 19 χρόνια η Audi παρουσίασε το Q7 το πρώτο μεγάλο πολυτελές SUV μοντέλο της. Ήταν το ύστερο αντίστοιχο μοντέλο του Ομίλου Volkswagen καθώς είχαν προηγηθεί το Volkswagen Touareg (το 2002) και η Porsche Cayenne (επίσης το 2002).

Πλέον, το Q7 είναι στη δεύτερη γενιά του (παρουσιάστηκε το 2017), έχει ήδη ανανεωθεί και οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας είναι δεδομένο πως πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα με ένα καινούργιο μοντέλο. Το οποίο θα είναι βαρέως επανασχεδιασμένο μετά το πρόσφατο facelift και θα βασίζεται σε μία αναβαθμισμένη πλατφόρμα.

Τα πρωτότυπα με τα οποία διενεργούνται οι δοκιμές εξέλιξης εντοπίστηκαν να κινούνται στους δρόμους του Nürburgring. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως παρά το έντονο καμουφλάζ τους, διακρίνονται το πιο στρογγυλεμένο αμάξωμα και η μικρότερη σε ύψος αλλά πιο πλατιά μάσκα, συγκριτικά με ό,τι ισχύει ως τώρα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το παρόν Audi Q7.
Advertisement
Advertisement

Επίσης, οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν τοποθετηθεί πιο κοντά στη βάση τής εμπρός κολώνας του αμαξώματος. Όσοι έχουν δει από κοντά τα πρωτότυπα του Q7 αναφέρουν ότι οι εξωτερικές χειρολαβές δεν εξέχουν του αμαξώματος και ότι αυτό δείχνει να είναι πιο μακρύ και πιο ψηλό απ’ ό,τι το νυν.

Στο πίσω μέρος φαίνεται να υπάρχουν νέα φώτα -σε ελλειπτική μορφή- και καινούργιος προφυλακτήρας. Για το εσωτερικό του, δεν υπάρχουν πληροφορίες, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν αλλαγές. Το πιθανότερο είναι πώς θα υιοθετηθεί το αντίστοιχο του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Q6 e-Tron.

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως στο επανασχεδιασμένο Q7 θα υπάρχει η διάταξη των τριών έγχρωμων οθονών, 11,9 ίντσες για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, 14,5 ιντσών για την οθόνη αφής του συστήματος infotainment στο κέντρο και 10,9 ίντσες για την οθόνης που βρίσκεται μπροστά από το συνοδηγό.

Advertisement

Τέλος, ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες αναφορικά με τους κινητήρες του, αλλά από ότι φαίνεται το Q7 θα είναι ένα από τα τελευταία Audi με θερμικούς κινητήρες στην γκάμα του. Το νέο Audi Q7 το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη τριετία.