Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλαγή ονόματος για την Mercedes-AMG Project One

Ελλάδα 2:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγή ονόματος για την Mercedes-AMG Project One

ΝΕΑ

Αλλαγή ονόματος για την Mercedes-AMG Project One

ΝΕΑ

Το υπέρ-αυτοκίνητο της Mercedes-AMG δεν αποκαλείται πλέον Project, καθώς το πολυαναμενόμενο υβριδικό σπορ θα υιοθετεί αποκλειστικά το όνομα «One». Τα νέα έφτασαν πρόσφατα, με τη Mercedes-AMG να αναγνωρίζει επισήμως την αλλαγή του ονόματος.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Μαζί με τη νέα ονομασία, η Mercedes-AMG μοιράζεται επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αεροδυναμικές δυνατότητες της One, η οποία περιλαμβάνει μια πίσω πτέρυγα δύο επιπέδων με πολλαπλά τμήματα που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την κάθετη δύναμη του αυτοκινήτου σε κατάσταση αγώνα. Με αναμενόμενη τελική ταχύτητα άνω των 351 km/h, η One βασίζεται σε υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1.6 λίτρων V6 και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που παράγουν συνολικά πάνω από 1.000 ίππους. Ο βενζινοκινητήρας λέγεται ότι περιστρέφεται μέχρι τις 11.000 rpm και χρειάζεται συντήρηση κάθε 50.000 km.

Επιπλέον, η Mercedes ανακοίνωσε ότι όσοι είναι αρκετά τυχεροί και την αποκτήσουν θα είναι σε θέση να παρακολουθούν την εξέλιξη της από ένα νέο κινητό εκθετήριο που βρίσκεται στο Μόναχο. Με το όνομα “Το μέλλον της οδηγικής απόδοσης”, προσφέρει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες την ευκαιρία να καθίσουν στο πιλοτήριο του αυτοκινήτου και να δοκιμάζουν τα διάφορα προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού. Η Mercedes-AMG προσθέτει περαιτέρω την εμπειρία, εξοπλίζοντας το showroom με ένα καφέ μπαρ. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Mercedes-AMG One στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα. Ανεξάρτητα από αυτά είναι εκ προοιμίου βέβαιο πως έχουν πωληθεί και οι 275 από τις Mercedes-AMG One που προορίζονται για παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-amg-one-tsiro-640