Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλιεύσαμε το επερχόμενο Audi Q6 e-Tron

Ελλάδα 23:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλιεύσαμε το επερχόμενο Audi Q6 e-Tron

ΝΕΑ

Αλιεύσαμε το επερχόμενο Audi Q6 e-Tron

ΝΕΑ

Βλέπετε εδώ το νέο Audi Q6 e-Tron σε δοκιμές εξέλιξης, ναι, άλλο ένα SUV από το Ingolstadt το οποίο θα οικοδομηθεί προσεχώς επάνω στην πλατφόρμα PPE.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα να σας θυμίσουμε πως εξελίχθηκε από κοινού από τις Porsche και Audi.
Ονομάζεται Premium Platform Electric και στοχεύει να αποτελέσει μια πλατφόρμα ενιαίου μεγέθους για τα ελαφρώς λιγότερο δυναμικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η νέα Macan είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει με τη νέα πλατφόρμα PPE, όπως επίσης και το επερχόμενο Audi Q6 e-Tron GT. Περιμένουμε να δούμε επίσης το αυτοκίνητο παραγωγής το 2022 ή το 2023, επομένως είναι λογικό το αυτοκίνητο που απεικονίζεται εδώ να είναι θαμμένο κάτω από βαρύ καμουφλάζ. Ωστόσο, είναι δυνατόν να αναφέρουμε μερικές βασικές λεπτομέρειες.

Οι αναλογίες αυτού του Q6 μοιάζουν με ένα μεγαλύτερο Q4 e-Tron και όπως τα περισσότερα EV θα προσφέρει αυξημένο χώρο στην καμπίνα σε σχέση με το μεταξόνιο – σκεφτείτε έναν διαθέσιμο χώρο από το εσωτερικό του Q7 να περιέχεται σε ένα compact αμάξωμα διαστάσεων Q5.

Advertisement
Advertisement

Οι προβολείς φαίνεται να είναι αυτοί που θα δούμε και στο μοντέλο παραγωγής και παρόλο που τα πίσω φώτα είναι σίγουρα σχεδιασμένα για το πρωτότυπο, μπορείτε επίσης να φανταστείτε μικρούς αεραγωγούς γύρω από το αυτοκίνητο. Είτε αυτοί είναι αληθινοί είτε όχι. Τα EV ούτως ή άλλως δεν απαιτούν συνήθως την ίδια ψύξη με τα αντίστοιχα ICE.

Το σημείο φόρτισης είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου – όπου συνήθως συναντάμε το καπάκι του ρεζερβουάρ καυσίμου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν δυνατότητα ταχυφόρτισης 800V, 350kW.
Μείνετε συντονισμένοι προκειμένου προσεχώς να μάθετε τόσο την ισχύ αλλά και την αυτονομία του νέου ηλεκτρικού Audi το οποίο θα μας απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Έρχεται το νέο Audi Q6 e-tron
Ετοιμάζεται αμιγώς ηλεκτρικό Audi R8;
Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία τα Audi Q5, A6 & Α7 Sportback

 

Advertisement