Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale: Χωρίς Quadrifoglio

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo Tonale: Χωρίς Quadrifoglio

ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale: Χωρίς Quadrifoglio

ΝΕΑ

Όπως όλα δείχνουν η Alfa Romeo θα «πατήσει» σε σίγουρες λύσεις αναφορικά με τις εκδόσεις της νέας Tonale, αποφεύγοντας –τουλάχιστον σε πρώτη φάση- κάποια έκδοση Quadrifoglio.

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση φαίνεται ειλημμένη για την Alfa Romeo, καθώς όπως όλα δείχνουν –στην αρχή τουλάχιστον της εμπορικής πορείας- το νέο SUV μοντέλο Tonale, δεν θα έχει κάποια έκδοση με τη «σφραγίδα» Quadrifoglio. Αυτό σημαίνει πως η Tonale θα πορευτεί στις αγορές χωρίς κάποια έκδοση με ιδιαίτερα sport χαρακτηριστικά, διεκδικώντας την καλύτερη δυνατή «τύχη» σε επίπεδο πωλήσεων με ευρείας αποδοχής εκδόσεις που θα αφορούν ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού αυτοκινήτων της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, κάνουν λόγο για εμπορικό λανσάρισμα της Tonale μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, σε υβριδικές εκδόσεις, αφού προηγηθεί η επίσημη παρουσίαση πριν το τέλος του 2020. Η πλατφόρμα της νέας Tonale θα είναι κοινή με αυτή του Jeep Renegade και στην ισχυρότερη έκδοσή της, θα έχει απόδοση 330 ίππων από ένα 2λιτρο κινητήρα σε συνδυασμό με 48V υβριδικό σύστημα.