Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo: “Όχι” σε ισχυρότερη έκδοση της 4C

Ελλάδα 2:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo: “Όχι” σε ισχυρότερη έκδοση της 4C

ΝΕΑ

Alfa Romeo: “Όχι” σε ισχυρότερη έκδοση της 4C

ΝΕΑ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διευθυντής της Alfa Romeo Αμερικής δήλωσε πως δεν υφίσταται καμία ανάγκη για δημιουργία μιας πιο ισχυρής έκδοσης QV της 4C.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Είναι γνωστό πως μέσα στο χρόνο η 4C θα περάσει από μια διαδικασία ανανέωσης όμως τα σχέδια της Alfa Romeo δεν περιλαμβάνουν και την παρουσίαση μιας πιο ισχυρής έκδοσης QV όπως στην περίπτωση των Giulia και Stelvio. Σύμφωνα με τον διευθυντή της Alfa Romeo Αμερικής, Pieter Hogeveen ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση είναι προφανής: «Δεν νομίζω πως υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο. Η 4C είναι ήδη ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων και μάλιστα το καλύτερο στην κατηγορία του».

Βέβαια η γνώμη αρκετών είναι διαφορετική καθώς πλέον η 4C δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Porsche Cayman αλλά και την νεοφερμένη Alpine A110 για την οποία οι πρώτες κριτικές είναι εξαιρετικές.

Advertisement
Advertisement

Πάντως στη συνέντευξή του ο Hogeveen δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την ανανέωση της 4C η οποία σίγουρα δεν θα περιλαμβάνει την προσθήκη ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο και οι πωλήσεις να ξεκινήσουν κοντά στα τέλη της χρονιάς.

2016 Alfa Romeo 4C