Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo: Νέες εκδόσεις Veloce S για τις Giulietta and Mito

Ελλάδα 4:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo: Νέες εκδόσεις Veloce S για τις Giulietta and Mito

ΝΕΑ

Alfa Romeo: Νέες εκδόσεις Veloce S για τις Giulietta and Mito

ΝΕΑ

Δύο νέες εκδόσεις για τις Mito και Giulietta δημιούργησε η ιταλική εταιρία, προσθέτοντας το “Veloce S ” στην ονομασία τους. Διαθέσιμες σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό οι δύο νέες εκδόσεις τονίζουν το σπορ κομμάτι του χαρακτήρα των δύο αυτοκινήτων με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα η Giulietta Veloce S, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε μόνο διακόσια (200) κομμάτια, ξεχωρίζει εξωτερικά από το μαύρο χρώμα της που συνδυάζεται με το κόκκινο της Alfa Romeo που “αγκαλιάζει” τις δαγκάνες και τις πόρτες χαμηλά, ενώ κάνει την εμφάνισή του και σε δύο μικρά φιλέτα στους προβολείς του προφυλακτήρα. Οι διαφορές δεν σταματούν εκεί, αφού καθρέπτες, ποδιές αλλά και εμπρός γρίλια έχουν… βάλει τα καλά τους, σε Carbon Look και δίνουν έναν ιδιαίτερο αέρα στο αμάξωμα της Giulietta. Παράλληλα, πάνω στην Giulietta θα βρείτε και λογότυπα “Alfa Romeo” και “Veloce”, με τις μαύρες ματ ζάντες των 18 ιντσών να είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με αυτή την έκδοση. Η εικόνα συμπληρώνεται από την εξάτμιση “Gran Turismo” της Magneti Marelli, με τις δύο μεγάλες μονές απολήξεις, μία σε κάθε μεριά.

Στο εσωτερικό, την διαφορά κάνει το σύστημα ψυχαγωγίας-ενημέρωσης “Alfa Connect” με την μεγάλη οθόνη, με διαγώνιο 7 ιντσών που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Alpine, συμβατών με συσκευές που τρέχουν λογισμικό android αλλά και iOS.

alfa-romeo-veloce-mito-veloce-s-640

Advertisement
Advertisement

Μία από τα ίδια ισχύει σε γενικές γραμμές και για την Mito Veloce S, που θα είναι επίσης διαθέσιμη στον περιορισμένο αριθμό των 200 αυτοκινήτων και όπως και η Giulietta, η διάθεση θα γίνει σε επιλεγμένες αγορές. Το Carbon Look δίνει εξωτερικά το “παρών” στην γρίλια του ψυγείου, τους καθρέπτες και τον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ και εδώ έχουν τοποθετηθεί μαύρες ματ ζάντες 18 ιντσών.