Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale: Μεγάλες προσδοκίες

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo Tonale: Μεγάλες προσδοκίες

ΝΕΑ

Alfa Romeo Tonale: Μεγάλες προσδοκίες

ΝΕΑ

Με κάθε νέο μοντέλο, κάθε μάρκα επιδιώκει να αυξήσει τις συνολικές της πωλήσεις και να δει τα κέρδη της να αυξάνουν, η Alfa Romeo όμως από την Tonale, περιμένει πολλά περισσότερα.

Advertisement
Advertisement

Μια εταιρεία σαν την Alfa Romeo, δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένη από τις 55.000 πωλήσεις που σημείωσε παγκοσμίως μέσα στο 2021.

Ειδικά από τη στιγμή που ένα χρόνο πριν, οι συνολικές της πωλήσεις ήταν 63.300. Τώρα όμως, με την Tonale, οι προσδοκίες των ιθυνόντων της εταιρείας, ακούγονται μάλλον υπερβολικές. Βλέπετε, στην Alfa Romeo θεωρούν πως η Tonale θα μπορούσε να βοηθήσει τη μάρκα να διπλασιάσει τις πωλήσεις της.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, αναγνώρισε ότι η έλλειψη ηλεκτροκίνητων επιλογών για τις Giulia και Stelvio της κόστισε περίπου το 15 τοις εκατό των συνολικών πωλήσεων. Αυτό αναμένεται πως θα διορθωθεί σε μεγάλο ποσοστό από τη διάθεση εξ αρχής της Tonale με υβριδικούς κινητήρες.

Με δεδομένο το ότι η Tonale θα κάνει εμπορικό ντεμπούτο τον ερχόμενο Ιούνιο, η Alfa Romeo περιμένει πως στο δεύτερο εξάμηνο του 2022, το νέο μοντέλο θα «προλάβει» να κάνει έως και 30.000 πωλήσεις. Σε πλήρες 12μηνο, η Tonale υπολογίζεται πως θα μπορεί να «γράψει» έως και 80.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Alfa Romeo Tonale σε spider και pickup;
Οι Γερμανοί ψηφίζουν Alfa Romeo Giulia
Επιστρέφει η Alfa Romeo Giulietta;