Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo Giulia/Stelvio Racing: Τιμώντας την F1

Ελλάδα 6:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo Giulia/Stelvio Racing: Τιμώντας την F1

ΝΕΑ

Alfa Romeo Giulia/Stelvio Racing: Τιμώντας την F1

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo αποκάλυψε στην Έκθεση της Γενεύης δύο νέες ειδικές εκδόσεις των Giulia και Stelvio, με τον κωδικό «Racing Edition», οι οποίες βασίζονται στις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio.

Advertisement
Advertisement

 

Βασικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων εκδόσεων είναι ο χρωματισμός του αμαξώματος, ο οποίος ακολουθεί τον αντίστοιχο των μονοθεσίων C38 που θα μοιράζονται οι Κίμι Ραϊκόνεν και Αντόνιο Τζιοβινάτσι. Έτσι κυριαρχεί το λευκό Trofeo White με κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρός καπό, στην οροφή και στο τελείωμα του πίσω μέρους. Επίσης, την διαφορετικότητά τους τη δείχνουν χάρη στα carbon μπάκετ καθίσματα της Sparco με τις κόκκινες ραφές, το ανθρακονημάτινο τιμόνι και τις επενδύσεις alcantara στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Να αναφέρουμε επίσης ότι οι Giulia και Stelvio «Racing Edition» διαθέτουν οροφή από carbon, κεραμικά φρένα με κόκκινες δαγκάνες, τοποθετημένα σε σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19” ή 20” (για τη Stelvio) και αγωνιστικών προδιαγραφών εξατμίσεις της Akrapovic. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, οι Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio «Alfa Romeo Racing» δεν διαθέτουν κάτι διαφορετικό από τις εκδόσεις παραγωγής. Όλα ξεκινούν από τον twin-turbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 61,0 kgm ροπής χαρίζοντας εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 3,9” για τη Giulia και 3,8” για τη Stelvio).