Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα πιο σκληροτράχηλο Nissan Navara

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο σκληροτράχηλο Nissan Navara

ΝΕΑ

Ακόμα πιο σκληροτράχηλο Nissan Navara

ΝΕΑ

Το νέο Navara AT32 είναι η πρόταση της Nissan για όσους θέλουν τις χάρες του διπλοκάμπινου pick up, με πρακτικά ανεξάντλητες δυνατότητες για εκτός δρόμου κίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση Navara AT32 είναι βελτιωμένη σε σημεία που θα καταστήσουν το διπλοκάμπινο pick up ακόμα πιο ικανό για αναρριχήσεις και γενικότερα, κίνηση σε κάθε είδους έδαφος. Το ΑΤ στην ονομασία, είναι συντομογραφία του ονόματος της εταιρείας με την οποία συνεργάστηκε η Nissan στο πλαίσιο της εξέλιξης του συγκεκριμένου project. Η Nissan με την Arctic Trucks, την Ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται στις επεμβάσεις σε αυτοκίνητα του είδους προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες περιοχές της Ισλανδίας, παρουσίασαν τη συγκεκριμένη έκδοση με κάποιες σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το Navara που γνωρίζουμε.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το αμάξωμα, έχει τοποθετηθεί αλουμινένια προστατευτική ποδιά, σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου. Νέες είναι οι ζάντες αλουμινίου, βαμμένες μαύρες και με διπλές βαλβίδες για τα λάστιχα της Nokian που είναι ειδικής χρήσης. Αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση του αυτοκινήτου, με την υπογραφή της Bilstein. Από εκεί και πέρα, μεγαλύτερα είναι τα πλαστικά πρόσθετα στα φτερά πάνω από τους τροχούς.

Προαιρετικά, το νέο Navara AT32 μπορεί να εφοδιαστεί και με ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού, καθώς και το snorkel για την εισαγωγή αέρα του κινητήρα. Βάση για την συγκεκριμένη βελτιωμένη εκδοχή του Navara, αποτελεί η έκδοση N-Guard πράγμα που σημαίνει πως στον εξοπλισμό της ΑΤ32 περιλαμβάνονται τα Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking αλλά και οι κάμερες που καλύπτουν την περίμετρο του αυτοκινήτου. Το Navara AT32 θα αρχίσει να διατίθεται από τον επόμενο μήνα στις αγορές της Ευρώπης, ενώ χρονικά εκεί τοποθετείται και η ανακοίνωση των τιμών του αυτοκινήτου.

Advertisement

 

Advertisement