Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ακόμα πιο δυναμικό Opel Astra GSe από την Irmscher

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο δυναμικό Opel Astra GSe από την Irmscher

Mobility

Ακόμα πιο δυναμικό Opel Astra GSe από την Irmscher

Mobility

Η plug in υβριδική έκδοση Astra GSe, είναι η πιο δυνατή στη γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου της Opel και με τις επεμβάσεις που προτείνει η Irmscher, γίνεται ακόμα πιο δυναμική.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση GSe του Opel Astra, είναι ότι πιο δυναμικό έχει να επιδείξει η γερμανική εταιρεία στη γκάμα της.

Ο βελτιωτικός οίκος Irmscher, δημιούργησε ένα σπορ body kit και μια σειρά από νέας σχεδίασης ζάντες, προκειμένου το Astra να θυμίσει κάτι από τα παλιά δοξασμένα στους αγώνες hatchback της εταιρείας. Αντίστοιχα, η Irmscher προτείνει και την αναβάθμιση του εσωτερικού, με ποιοτικό δέρμα στην καμπίνα, για να τονίσει και την premium προέκταση του χαρακτήρα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως ο διάσημος γερμανικός βελτιωτικός οίκος, του οποίου η σχέση με την Opel ξεκινά από το 1968 όταν και δημιουργήθηκε, έχει παρουσιάσει ανάλογη επέμβαση για τις υπόλοιπες εκδόσεις του Astra έκτης γενιάς. Τώρα, με την παρουσίαση του GSe, μας προσφέρει την πιο «δυνατή» του πρόταση, με μπροστινό splitter, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω διαχύτη, που κάνουν το Astra να φαίνεται πολύ δυναμικό.

Οι ζάντες των 19 ιντσών έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά το look, με την χαμηλωμένη κατά 25 χιλιοστά ανάρτηση που έχει ειδικά αμορτισέρ της Koni και την αρκετά μεγαλύτερη αεροτομή στο επάνω μέρος της πόρτας των αποσκευών, να φέρνουν στο προσκήνιο μια ρετρό αίσθηση. Μηχανολογικές επεμβάσεις δεν υπάρχουν, που σημαίνει πως το Opel Astra GSe παραμένει με τους 225 ίππους που αποδίδει ο συνδυασμός του turbo 1.600άρη με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Transalp: Αυτή είναι η τιμή της (+video)
Παρκάρισμα για βραβείο…
Χιονοαλυσίδες vs Χιονοκουβέρτες: Τι να προτιμήσω;