Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα ένα κομμάτι από το ελληνικό Chaos

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ένα κομμάτι από το ελληνικό Chaos

ΝΕΑ

Ακόμα ένα κομμάτι από το ελληνικό Chaos

ΝΕΑ

Ακόμα ένα κομμάτι από το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS αποκάλυψε ο δημιουργός του…

Advertisement
Advertisement

Το Ultra car CHAOS, όπως το ονομάζει ο Σπύρος Πανόπουλος, έχει καθυστερήσει να παρουσιαστεί.

Οι δυσκολίες που έχει συναντήσει ο Έλληνας δημιουργός είναι πολλές, αυτό όμως δε σημαίνει -σύμφωνα με τον ίδιο- πως το project έχει σταματήσει.

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα αν θα το δούμε να κυκλοφορεί στο δρόμο και όχι μόνο σε μακέτες. Η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο όχημα που κατασκευάζεται για πρώτη φορά έχει πολλά απρόοπτα και ιδίως όταν το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής του φτιάχνεται σε 3d εκτυπωτές. Με λίγα λόγια η κατασκευή του CHAOS συνεχίζει κανονικά.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο Σπύρος Πανόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα εικόνα του αυτοκινήτου και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι βλέπουν. Οι εκκεντρικές γραμμές του αυτοκινήτου γέννησαν αυτή την απορία την οποία απαντούμε έχοντας απευθυνθεί στον ίδιο τον Σπύρο Πανόπουλο.

Αναρτήσεις… τιτανίου

Advertisement

Η εικόνα αποτυπώνει το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, όπως φαίνεται από τη θέση του οδηγού. Στο κέντρο διακρίνονται οι αναρτήσεις τιτανίου, που έχουν κατασκευαστεί σε 3d εκτυπωτή, κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ίσως να μην έχουμε δει κάτι αντίστοιχο σε άλλο αυτοκίνητο (εκτός και αν μας διαφεύγει).

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό σημείο που δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει κοιτάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία είναι οι καθρέφτες. Τόσο αυτός του οδηγού όσο και του συνοδηγού είναι ψηφιακοί και οι κάμερες βρίσκονται ενσωματωμένες σε μία ιδιαίτερη κατασκευή που διακρίνονται στα δεξιά και αριστερά του Ultra car.

Advertisement

Με λίγα λόγια αργά αλλά σταθερά και σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή το CHAOS ολοκληρώνετα. Ηδη έχει φτιαχτεί και το εσωτερικό του και μένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή του.

Αναμένουμε τα νεώτερα…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Περιπολικά: Το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS στην ΕΛ.ΑΣ; – Δείτε τα καλύτερα στον κόσμο
Η κόρη του Σπύρου Πανόπουλου ίπταται δίπλα από το Chaos
Σπύρος Πανόπουλος: Δεν έχω να αποδείξω κάτι για το Chaos