Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Ακολουθήστε την καλύτερη διαδρομή με VW Polo

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακολουθήστε την καλύτερη διαδρομή με VW Polo

VW POLO

Ακολουθήστε την καλύτερη διαδρομή με VW Polo

VW POLO

Οι παλαιότεροι λογικά θυμάστε εποχές που ταξιδεύαμε έχοντας χάρτες ανά χείρας του συνοδηγού για να μας κατευθύνουν ή που ο οδηγός πήγαινε παντού βάσει μνήμης ή ακόμα και ενστίκτου! Φυσικά τώρα πια αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τα περισσότερα σύγχρονα οχήματα εξοπλίζονται με συστήματα navigation. Δεν είναι όμως όλα ίδια.

Advertisement
Advertisement

Ένας από τους τομείς στους οποίους το Volkswagen Polo ξεχωρίζει στην κατηγορία του, αφορά στα συστήματα ραδιοπλοήγησης με τα οποία εφοδιάζεται. Μάλιστα, χάρη στην υπηρεσία Car-Net “Guide & Inform Basic” αξίζει να χρησιμοποιείτε το σύστημα ραδιοπλοήγησης ακόμη και σε διαδρομές που γνωρίζετε πολύ καλά.

Η υπηρεσία αυτή λαμβάνει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες μέσω internet και μπορεί να σας ενημερώσει εγκαίρως για τις συνθήκες κυκλοφορίας ή για παρακάμψεις. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα νέο καφέ ή εστιατόριο χάρη στα Σημεία Ενδιαφέροντος (POI). Η υπηρεσία Car-Net “Guide & Inform Basic” διατίθεται δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.

Όσο για το προαιρετικό σύστημα ραδιοπλοήγησης “Discover Media”, περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής 8’’ (20.3 cm). Η χρήση του είναι διαισθητική και μπορείτε επίσης να το χειριστείτε μέσω tablet χάρη στην εφαρμογή “Volkswagen Media Control” app.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά εκτός των παραπάνω, το νέο Polo εφοδιάζεται με ραδιόφωνο CD player με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3/WMA και θύρες USB, 2 θύρες για κάρτες SD, σύνδεση Bluetooth και 6 ηχεία, εξασφαλίζοντας κορυφαία ψυχαγωγία. Όμως υπάρχει και μία επιπλέον δυνατότητα.

polo-2017-d640

Ταξιδεύετε συχνά στην Ευρώπη; Αν ναι, τότε είστε ήδη προετοιμασμένοι χάρη στους χάρτης πλοήγησης για την Δυτική Ευρώπη που είναι αποθηκευμένοι στην κάρτα SD. Μια ακόμη πρακτική λεπτομέρεια: η τοποθέτηση της οθόνης ψηλά στο ταμπλό οργάνων είναι πιο εργονομική και εξασφαλίζει καλύτερη οπτική.