Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aυτή είναι η νέα Rolls-Royce Phantom

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aυτή είναι η νέα Rolls-Royce Phantom

ΝΕΑ

Aυτή είναι η νέα Rolls-Royce Phantom

ΝΕΑ

H Rolls-Royce μας παρουσιάζει τη νέα Phantom. Πρόκειται για ένα μοντέλο που διεκδικεί τον τίτλο του πολυτελέστερου τετράτροχου στον πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Phantom ξεχωρίζει από τη μεγαλύτερη σε διάσταση εμβληματική μάσκα και τα νέα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία lazer, που έχουν τη δυνατότητα να φωτίζουν έως και 600 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο. Παρόμοιες και μικρής έκτασης αισθητικές αναβαθμίσεις παρατηρούνται και στο υπόλοιπο αμάξωμα, όπου μεταξύ άλλων βρίσκουμε και νέους τροχούς 22 ιντσών.

Στο εσωτερικό τώρα, οι άνθρωποι της Rolls-Royce φρόντισαν να το εξοπλίσουν με ό,τι πιο πολυτελές στοιχείο μπορεί να συναντήσει κάποιος. Έτσι, κυριαρχούν παντού οι επενδύσεις από δέρμα και ξύλο και η διάταξη μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Ο κατάλογος των συστημάτων άνεσης του υπερ-πολυτελούς μοντέλου περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Από μασάζ και εφαρμογές ψυχαγωγίας μέχρι μπαρ-ψυγείο. Και στην 8η γενιά της Phantom οι μηχανικοί της εταιρείας φρόντισαν να δημιουργήσουν το πιο «ήσυχο» εσωτερικό που υπάρχει. Για το σκοπό αυτό τοποθέτησαν επιπλέον μόνωση 130 κιλών και «έριξαν» τα επίπεδα κατά 9 db.

Advertisement
Advertisement

Advertisement

Για την κίνηση φροντίζει ένα νέο μηχανικό σύνολο βενζίνης 6,75 λίτρων V12 twin-turbo και απόδοση 563 ίππων με 900 Nm ροπής (συνεργάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο). Tέλος, για την κατασκευή της Phantom η Rolls-Royce δημιούργησε ένα νέο πλαίσιο αλουμινίου που προσφέρει αυξημένη ακαμψία και κρατά το βάρος σε χαμηλά επίπεδα.

Advertisement