Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Άγριο” Toyota Prius από την Modellista (+Video)

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Άγριο” Toyota Prius από την Modellista (+Video)

ΝΕΑ

“Άγριο” Toyota Prius από την Modellista (+Video)

ΝΕΑ

Η άγνωστη εκτός Ιαπωνίας Modellista θα παρουσίαση την δική της άγρια έκδοση του Toyota Prius στο ερχόμενο Σαλόνι του Τόκιο που θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στiw 11 Ιανουαρίου. Ποιος είπε ότι οι βελτιώσεις και οι περιβαλλοντικές ανησυχίες δεν πάνε μαζί; ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως είπαμε η Modellista είναι άγνωστε εκτός Ιαπωνίας αλλά στο εσωτερικό της χώρας έχει αποκτήσει το δικό της κύρος αλλά και ισχυρούς δεσμούς με την Toyota αφού τα προϊόντα της πωλούνται αποκλειστικά μέσο του δικτύου πώλησης αυτοκινήτων του ιαπωνικού κολοσσού.

Η Modellista έχει ασχοληθεί με πολλά μοντέλα της Toyota με το Prius να είναι το τελευταίο που απολαμβάνει τις βελτιώσεις της. Οι διαφορές έναντι τις στάνταρ έκδοσης εντοπίζονται στην προσθήκη σπόιλερ στον εμπρός αλλά και τον πίσω προφυλακτήρα, στις νέες ποδιές αλλά και τις ζάντες των 18 ιντσών. Νέα είναι και τα καλύμματα των καθρεπτών που όπως και το εμπρός σπόιλερ φέρουν LED φώτα, ενώ διακοσμητικά καλύμματα έχουν τοποθετηθεί και στα χερούλια στις πόρτες. Νέα και φωτιζόμενη είναι και η κεραία.

toyota-pius-modellista-2

Advertisement
Advertisement

Διακοσμητικά φιλέτα χρωμίου βλέπουμε στα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, με τις βελτιώσεις της Modellista να συνεχίζονται και στο εσωτερικό του Prius. Εκεί η ιαπωνική εταιρία έχει καλύψει τα κάθισμα με τρίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, ενώ έχει τοποθετήσει και φωτιζόμενες ποδιές στα μαρσπιέ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τις προθήκες της Modellista στο Prius.