Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγόρασε 51 Toyota σε 20 χρόνια!

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγόρασε 51 Toyota σε 20 χρόνια!

ΝΕΑ

Αγόρασε 51 Toyota σε 20 χρόνια!

ΝΕΑ

Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που έχουν συνδέσει την ζωή τους στο τιμόνι με μόνο μία μάρκα, αλλά αυτός πραγματικά το παράκανε. Ο Βρετανός Chris McElroy έχει αποκτήσει από το 1996 μέχρι σήμερα 51 νέα αυτοκίνητα της Toyota, με πλέον πρόσφατο το υβριδικό RAV4! Αν κάνουμε τη διαίρεση, αγόραζε κατά μέσο όρο 2,5 Toyota τη χρονιά ή ένα ανά 20 εβδομάδες. Πραγματικά, το έχει… κάψει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Πρώτο Toyota στο γκαράζ του ήταν μία Carina E to 1996. Στα 51 αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας συμπεριλαμβάνονται 10 Avensis, 5 Yaris, 4 Prius, 4 Corolla. Το αυτοκίνητο που διατήρησε περισσότερο στην κατοχή του ήταν ένα Avensis, επί 3,5 χρόνια, ενώ μία Celica την κράτησε μόλις 10 εβδομάδες, καθώς δυσκολευόταν στην είσοδο και την έξοδό του.

«Τα αυτοκίνητα είναι η μικρή πολυτέλεια που θέλω να απολαμβάνω. Θέλω να έχω το πιο νέο μοντέλο, ώστε να έχω στη διάθεσή μου ό,τι πιο προηγμένο τεχνολογικά κυκλοφορεί. Κατά μέσο όρο κάνω λιγότερα από 10.000 km με κάθε αυτοκίνητο. Το τελευταίο μου Prius το κράτησα 11 μήνες και επειδή μου αρέσει η υβριδική τεχνολογία αποφάσισα να αγοράσω το RAV4 Hybrid», δήλωσε ο McElroy που έχει αγοράσει και τα 51 Toyota από την ίδια αντιπροσωπεία!

Advertisement
Advertisement

Τι του λένε όμως οι γείτονες, όταν τον βλέπουν να αλλάζει αυτοκίνητο τόσο συχνά; «Στέγνωσε το χρώμα έτσι; Μάλλον πρέπει να αγοράσεις ένα νέο Toyota».