Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αύξηση παραγωγής για Fiesta, Focus, C-MAX

Ελλάδα 22:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αύξηση παραγωγής για Fiesta, Focus, C-MAX

ΝΕΑ

Αύξηση παραγωγής για Fiesta, Focus, C-MAX

ΝΕΑ

Η προϊοντική επίθεση της Ford Ευρώπης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οδηγώντας την εταιρεία στο δρόμο της κερδοφορίας. Η ανανεωμένη οικογένεια μοντέλων της Ford τυγχάνει της αποδοχής του κοινού, αν κρίνουμε από την αύξηση της παραγωγής που εξαγγέλθηκε, ώστε να ανταποκριθεί στην ανάλογη ζήτηση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το μερίδιο της Ford στην Ευρώπη έφθασε το 8% το 2014, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2011. Η Ford είναι η δεύτερη σε πωλήσεις μάρκα στην ήπειρό μας, πίσω από τη Volkswagen. Οι προσδοκίες είναι υψηλότερες για το νέο έτος, καθώς θα λανσαριστούν και άλλα μοντέλα, όπως το νέο Mondeo και τα ανανεωμένα Focus ST, Galaxy, S-MAX, C MAX, Grand C-MAX κ.α.

Στο εργοστάσιο του Ζααρλούι αποφασίστηκε να να αυξηθεί μέσα στον Ιανουάριο η παραγωγή των Focus, C-MAX και Grand C-MAX κατά 240 μονάδες ημερησίως, φθάνοντας τα 1.770 αυτοκίνητα. Από το Φεβρουάριο θα ανέβουν οι… ρυθμοί και στη μονάδα της Κολωνίας, με την παραγωγή του Fiesta να ανεβαίνει από τα 1.550 στα 1.850 αυτοκίνητα τη μέρα. Θα προστεθούν επίσης επιπλέον βάρδιες τα σαββατοκύριακα. Το Fiesta είναι το best seller της Ford στην Ευρώπη και το πιο δημοφιλές σουπερμίνι.