Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο τυχερός που κέρδισε το PEUGEOT 108 στο Car!

Ελλάδα 14:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο τυχερός που κέρδισε το PEUGEOT 108 στο Car!

ΝΕΑ

Αυτός είναι ο τυχερός που κέρδισε το PEUGEOT 108 στο Car!

ΝΕΑ

Ο κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης είναι ο υπερτυχερός αναγνώστης του Πρώτου Θέματος και του Car που κέρδισε στον μεγάλο διαγωνισμό

Advertisement
Advertisement

Ο κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης είναι ο υπερτυχερός αναγνώστης του Πρώτου Θέματος και του Car που κέρδισε στον μεγάλο διαγωνισμό του περιοδικού το PEUGEOT 108!

Ο τυχερός αναγνώστης αγόρασε την εφημερίδα από περίπτερο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και βρήκε στο περιοδικό Car το ειδικό αυτοκόλλητο!

IMG_20180109_093636-(1) (1)

Advertisement
Advertisement

Ο γιος του τυχερού, Θοδωρής Χαραλαμπίδης μίλησε σήμερα στον ΘΕΜΑ 104,6 και στους Βασίλη Χιώτη και Νίκο Φελέκη: «Η εφημερίδα αγοράστηκε από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Την αγόρασε ο πατέρας μου, ο οποίος είναι τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας και του αρέσουν τα περιοδικά αυτοκινήτου».

Λίγα λόγια για το σούπερ δώρο: Το PEUGEOT 108 είναι το ευέλικτο, απόλυτα οικονομικό και αυτόματο Γαλλικό αυτοκίνητο πόλης. Συμπαγές, με μήκος μόλις 3,47μ και εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής που διευκολύνει τους επιτόπιους ελιγμούς. Ελκυστική σχεδίαση, μοντέρνος χαρακτήρας. Με οθόνη αφής 7’’ η οποία αναπαράγει λειτουργίες του κινητού μας (smartphone), αναπαραγωγή τηλεφωνικών κλήσεων, ασφάλεια κατά την οδήγηση. Στο ταμπλό του αυτοκινήτου υπάρχει υπόδειξη για την βέλτιστη αλλαγή ταχύτητας με στόχο την οικονομία και φυσικά του μειωμένους ρύπους. Με την χρήση της όπισθεν ενεργοποιείται η κάμερα οπισθοπορείας. Με 6 αερόσακους. Υποδοχές isofix για την πρόσδεση παιδικών καθισμάτων. Σύστημα συγκράτησης σε ανηφόρες, το οποίο διευκολύνει την εκκίνηση. Κινητήρας: 1.0 κυβικά, βενζίνης, 68 ίπποι, αυτόματο κιβώτιο, με κατανάλωση, μόλις 4.2 λίτρα για 100 χλμ.

Advertisement

Το Car, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στο κόσμο κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Το CAR δοκιμάζει και αναλύει τα πιο σημαντικά νέα μοντέλα και θεωρεί ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι σημαντικά:

Advertisement

– Με αποκλειστικές παρουσιάσεις και ειδήσεις
– Αναλυτικές δοκιμές για όλα τα νέα μοντέλα
– Συγκριτικές δοκιμές ανάμεσα στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της αγοράς
– Τεχνικές αναλύσεις
– Car culture
– Συνεντεύξεις από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του Motorsport και της αυτοκινητοβιομηχανίας
– Δοκιμές σε πίστα και προτάσεις για road trips
– Παρουσιάσεις των πιο σημαντικών κλασικών αυτοκινήτων, που άφησαν το στίγμα τους στην Ιστορία της αυτοκίνησης.

Επικοινωνούμε με πάνω από ένα εκατομμύριο αναγνώστες σε όλη την υφήλιο. Το CAR κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Μαλαισία, την Ινδία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, την Νότια Κορέα και πλέον και στην Ελλάδα.

Το CAR επηρεάζει τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου, με την ανεπηρέαστη γνώμη του και τη βαθειά αυτοκινητική κουλτούρα του. Βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Δοκιμάζει και μιλάει εκ μέρους του. Έχουμε τους καλύτερα ενημερωμένους και πιο απαιτητικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Advertisement