Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτοκίνητο πόλης από τις BMW & Toyota;

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτοκίνητο πόλης από τις BMW & Toyota;

ΝΕΑ

Αυτοκίνητο πόλης από τις BMW & Toyota;

ΝΕΑ

Οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες συζητούν το ενδεχόμενο και την προοπτική της συμπαραγωγής πεντάθυρων μοντέλων με αστικές διαστάσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Πολλά έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια για την συνεργασία της Toyota με την BMW. Ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για την επερχόμενη νέα Supra, καθώς και ένα αντίστοιχο σούπερ σπορ μοντέλο με τα σήματα της BMW (πιθανότητα θα ονομάζεται Z5). Μάλιστα, φήμες θέλουν τις δύο εταιρίες να συνεργάζονται στην εξέλιξη της νέας Z3 (η Ζ4 μάλλον θα καταργηθεί ως κωδική ονομασία μιας και θα υπάρχει Z5) και του αντίστοιχου νέας γενιάς GT86 για την Toyota.

Τώρα, αν θέλετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες να σας πούμε πως μετά την μεγάλη απήχηση που έχει το GT86, οι Ιάπωνες θέλουν διακαώς ένα μικρότερο σπορ μοντέλο που θα μπορούσε να εξελιχθεί με την BMW (για να αποκτήσει και αυτή με την σειρά της μία Z1).

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τις δύο εταιρίες να επεκτείνουν την συνεργασία τους για ένα βασικό MINI (και ένα αντίστοιχα στιλάτο Toyota μετά την αποτυχία του iQ), που θα είναι το φτηνότερο και entry level μοντέλο για τους Γερμανούς (και κάτι πιο «premium» για τους Ιάπωνες). Για να δούμε τι από όλα αυτά θα επαληθευτεί…