Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αυτοκίνητο 800.000 ευρώ πουλήθηκε στην Ελλάδα

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτοκίνητο 800.000 ευρώ πουλήθηκε στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Αυτοκίνητο 800.000 ευρώ πουλήθηκε στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Ακόμα και αυτοκίνητα που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο πωλούνται πλέον στην Ελλάδα. Δείτε τα μοντέλα που ταξινομήθηκαν καινούργια και βγάζουν μάτια!

Advertisement
Advertisement

Η φορολογία στα καινούργια αυτοκίνητα μπορεί να είναι πολύ ψηλή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται ταξινομήσεις, καθώς υπάρχουν πελάτες με μεγάλα πορτοφόλια.

Τον τελευταίο χρόνο και μετά από δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης και άλλα δύο με πανδημία, τα ακριβά και σπορ αυτοκίνητα είχαν εξαφανιστεί από τους ελληνικούς δρόμους.

Πλέον παρατηρείται μια στροφή σε όλη αυτή την κατάσταση με τους ιδιοκτήτες να έχουν αρχίσει να τα κυκλοφορούν (τα είχα παρκαρισμένα και κρυμμένα) και τους ενδιαφερόμενους να ξοδεύουν περιουσίες για να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που θα ήθελαν χωρίς να σκέπτονται αν θα τους κατακρίνει ο… γείτονας.

H Maserati MC20…

Μία περιουσία..

Advertisement
Advertisement

Κοιτάζοντας τις πωλήσεις στην Ελλάδα και συγκεκριμένα αυτές που αφορούν πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα διαπιστώνουμε ότι πλέον ταξινομούνται πολύ ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Αυτό που βγάζει μάτια και ξεχωρίζει είναι μία Ferrari SF90 Stradale η οποία ταξινομήθηκε καινούργια. Ένα μοντέλο που σπάνια συναντούμε στους δρόμους και το κόστος της υπολογίζεται πάνω από 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας το αυτοκίνητο αυτό ήδη… αναπαύεται στο γκαράζ -με άλλα supercars- γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, στα Βόρεια Προάστια.

H Bentley Flying Spur

Αμαξάρες…

Από εκεί και πέρα, το σίγουρο είναι πως δεν περνάει απαρατήρητη και η Ferrari F8 Tributo που επίσης πουλήθηκε στην Ελλάδα, οι οι τρεις (!) Maserati MC20 , οι δύο Lotus Emira που ήδη έχουν παραδοθεί σε πελάτες.

Advertisement

Στις ταξινομήσεις βλέπουμε και δύο Bentley Flying Spur όπως και δύο, Jaguar F-Type. Φυσικά και η Rolls Royce Cullinan η οποία είναι στα χέρια γνωστού επιχειρηματία – Δείτε ΕΔΩ

Και απο ότι φαίνεται έπεται συνέχεια…

Advertisement

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος Έλληνας αγόρασε τη μία και μοναδική Rolls Royce Cullinan

Στον Σκορπιό η θαλαμηγός των 250 εκατ. ευρώ του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ
Ποιος Ελληνας αγόρασε την Ducati Streetfighter V4 Lamborghini;

 

Advertisement