Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το γκάτζετ σας φέρνει πιο κοντά στη φύση

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το γκάτζετ σας φέρνει πιο κοντά στη φύση

ΝΕΑ

Αυτό το γκάτζετ σας φέρνει πιο κοντά στη φύση

ΝΕΑ

Το κάμπινγκ κιτ 123Camp έρχεται να προσθέσει ελευθερία στις εκδρομές σας.

Advertisement
Advertisement

Το να ταξιδεύεις με αυτοκινούμενο όχημα είναι ένα όνειρο ζωής για πολλούς οδηγούς, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που τολμούν να το κάνουν κυρίως για λόγους κόστους και πρακτικότητας. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν το SUV μας θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα μικρό αυτοκινούμενο προκειμένου να απολαύσουμε την φύση και να εξερευνήσουμε νέα μέρη ελεύθερα.

Η miniB από την Πολωνία είναι αποφασισμένη να φέρει το όνειρο μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας εξόρμησης πιο κοντά στην πραγματικότητα. Δημιούργησε ένα νέο κιτ κάμπινγκ ιδανικό για επιβατικά αυτοκίνητα το οποίο έχει πολυμορφικότητα και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Advertisement
Advertisement

Το βασικό στοιχείο του 123Camp είναι το μέγεθος και το βάρος του. Οι διαστάσεις είναι 111 εκ. x 66 εκ. x 25 εκ. όταν είναι κλειστό και το βάρος του είναι μόλις 29 κιλά κάτι που εξασφαλίζει την απλή και εύκολη μεταφορά του. Ανοίγοντας την ειδική τσάντα του 123Camp ο χρήστης θα συναντήσει ένα κιτ το οποίο με πανεύκολο τρόπο συνδεσμολογίας μέσα σε μερικά λεπτά μπορεί να γίνει από ένα διπλό κρεβάτι μέχρι μια μεγάλη πολυθρόνα ή μια τραπεζαρία.

Όλα αυτά προσαρμόζονται εύκολα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο οδηγός μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του χώρο κάμπινγκ χωρίς να χρειάζεται σκηνή ή επιπλέον εξοπλισμό. Το κιτ της miniB κοστίζει 878 ευρώ για εκείνους που το παραγγείλουν νωρίς, ενώ αργότερα η τιμή του θα ανέβει στα 1.350 ευρώ. Η παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Citroen Ami, το super fun gadget της εποχής (+video)
BMW Σειρά 7: Φουλ στα gadget (+video)
Έξι gadgets που θα αναβαθμίσουν το ταξίδι σας!

Advertisement