Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό θα πει «καβάλησε το καλάμι»

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό θα πει «καβάλησε το καλάμι»

ΝΕΑ

Αυτό θα πει «καβάλησε το καλάμι»

ΝΕΑ

Οδηγός στην Αγγλία κατάφερε να ανεβάσει το παλιό του VW Passat σε προστατευτική κολώνα.

Advertisement
Advertisement

Όταν έρχεται η στιγμή να γίνουμε μάρτυρες ενός απίθανου ατυχήματος με αυτοκίνητο πραγματικά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Όπως θα έπρεπε να ήταν και οι επισκέπτες του Walmart στο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αυτοκίνητο «παρκαρισμένο» πάνω σε μια χαμηλή κολώνα!

Σε εικόνες που ανάρτησε η αστυνομία του Leicester εμφανίζεται ένα παλιότερο Volkswagen Passat wagon να έχει σταματήσει πάνω σε μια προστατευτική κολώνα στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος Walmart της περιοχής. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το θέαμα είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Το πιθανότερο σενάριο που θα μπορούσε να επικρατήσει είναι ότι ο οδηγός του Passat προσπάθησε να μπει στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος βράδυ, δεν είδε ότι υπήρχε κολώνα σε εκείνο το σημείο και την χτύπησε.

Τα σημάδια στο εμπρός μέρος μαρτυρούν ότι υπήρξε σύγκρουση με το κολωνάκι με αποτέλεσμα να σπάσει ο προβολέας και ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου. Επίσης, η κολώνα έχει πάρει μια ελαφριά κλίση από τη δύναμη της πρόσκρουσης. Αυτό ίσως βοήθησε το αυτοκίνητο να σκαρφαλώσει πάνω στην κολόνα δημιουργώντας ουσιαστικά μια ράμπα για το Passat.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To crash test του Νissan Ariya σε ένα χιλιοστό (+video)
Το 45ο και τελευταίο crash test του Rimac Nevera (+video)
Αυτά είναι τα 10 πιο ακριβά crash-test (+video)