Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό θα είναι το νέο TVR!

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό θα είναι το νέο TVR!

ΝΕΑ

Αυτό θα είναι το νέο TVR!

ΝΕΑ

H βρετανική εταιρία κατασκευής σπορ μοντέλων σκοπεύει στην επιστροφή της ανακοινώνοντας την μέσω του πρώτου teaser που βλέπετε και που δείχνει μία εκσυγχρονισμένη άποψη ενός TVR.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Μετά από δηλώσεις του διευθυντή της μάρκας, του Les Edgar, η TVR θα επιστρέψει με ένα νέο κουπέ που θα ξεχωρίζει από σπέσιαλ σχεδίαση και εξωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται και στην F1. Συγκεκριμένα, μίλησε για αμάξωμα από ανθρακόνημα και για προχωρημένη αεροδυναμική με την υπογραφή του περιβόητου Gordon Murray. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία, πέραν του ότι ο κινητήρας θα είναι ένας V8 της Cosworth με απόδοση που θα κυμαίνεται από 450 έως 500 άλογα.

Τους πρώτους μήνες του 2016 η TVR θα δώσει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο της κουπέ που θα λανσαριστεί ένα χρόνο αργότερα. Εδώ να πούμε πως η TVR είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή σπορ μοντέλων από το 1947. Σήμα κατατεθέν ήταν η ιδιαίτερη σχεδίαση, οι πολυκύλινδροι κινητήρες και τα σωληνωτά πλαίσια με εκτενή χρήση fiberglass στο αμάξωμα. Λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων από το 2006 δεν έχει κατασκευαστεί κανένα νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement