Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το ταμπλό του νέου Skoda Kamiq

Ελλάδα 22:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το ταμπλό του νέου Skoda Kamiq

ΝΕΑ

Αυτό είναι το ταμπλό του νέου Skoda Kamiq

ΝΕΑ

Με την αποκάλυψη του ταμπλό του Kamiq, η Skoda πορεύεται μέχρι τα πλήρη αποκαλυπτήρια του μοντέλου στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

 

Η πρώτη επίσημη εικόνα από το ταμπλό του νέου Skoda Kamiq, δείχνει μια σχετικά διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της πάλε ποτέ Τσέχικης εταιρείας. Με την κεντρική οθόνη να είναι λίγο πιο «tablet» σε σχεδίαση, η αισθητική του ταμπλό είναι σημαντικά αναβαθμισμένη. Στη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, φαίνεται η οθόνη των 9,2 ιντσών με το νέο infotainment σύστημα που χαρακτηρίζει την κορυφαία έκδοση (ή έστω, μια από τις κορυφαίες εκδόσεις) εξοπλισμού. Στη βασική έκδοση του μοντέλου, η οθόνη φυσικά δεν θα είναι τόσο μεγάλη.

Advertisement
Advertisement

Η τοποθέτηση της οθόνης σε μεγαλύτερο ύψος από το συνηθισμένο, έγινε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για τις μετακινήσεις, μια και έτσι δεν θα είναι απαραίτητο για τον οδηγό να πάρει τελείως τα μάτια του από το δρόμο. Η συνολική σχεδίαση του ταμπλό έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζεται το πλάτος και η αίσθηση της ευρυχωρίας. Αυτή η διάθεση τονίζεται περαιτέρω με την «είσοδο» των αεραγωγών στην εσοχή της επένδυσης των εμπρός θυρών, διαμορφώνοντας μια πολύ σύγχρονη εικόνα. Το μοντέλο που μοιράζεται πλατφόρμα με τα μικρά crossover του Ομίλου VW (ΜQB A0 όπως τα VW T-Cross και Seat Arona) θα έχει κάτω από το εμπρός καπό το νέο βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων.

Advertisement