ΝΕΑ

Αυτό είναι το SCG 004CS των 900 ίππων

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το SCG 004CS των 900 ίππων

ΝΕΑ

Αυτό είναι το SCG 004CS των 900 ίππων

ΝΕΑ

Για όσους ήθελαν κάτι παραπάνω από το SCG 004 S τους, η εταιρεία ετοιμάζει την έκδοση CS που είναι ακόμα πιο ακραία με απόδοση 900 ίππων.

Advertisement
Advertisement

 

Η Scuderia Cameron Glickenhaus (έτσι προκύπτει το ακρωνύμιο SCG), αφού παρουσίασε το 2017 το 4ο μοντέλο της, το SCG 004S, τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς να παρουσιάσει και την ακόμα πιο ακραία εκδοχή του που όπως «προδίδει» το όνομα με την προσθήκη του CS στο τέλος, θα είναι ακόμα πιο εστιασμένο για οδήγηση στην πίστα. Εκτός των άλλων αλλαγών, το μοντέλο θα προσφέρει ισχύ 900 ίππων στον οδηγό του για να απολαμβάνει με το μέγιστο της αδρεναλίνης τις βόλτες του στις πίστες.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να θυμίσουμε πως η «απλή» έκδοση του μοντέλου, ακόμα δεν έχει κάνει κανονικό ντεμπούτο, ως πραγματικό αυτοκίνητο, αλλά όπως φαίνεται για τους ιθύνοντες της εταιρείας αυτό έχει μικρή σημασία και έτσι προχωρούν στα σχέδια της ακόμα πιο ακραίας εκδοχής σε ότι αφορά τις επιδόσεις και τις ικανότητες για διακρίσεις στους αγώνες των πρωταθλημάτων αντοχής. Όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα- teaser της νέας έκδοσης (το κόκκινο) από την «απλή» εκδοχή (το μπλε) έχουν διατηρηθεί οι τροχοί με το κεντρικό μπουλόνι, ενώ έχουν προστεθεί κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα και η ανάρτηση μοιάζει να έχει μικρότερες διαδρομές, κρατώντας το αμάξωμα πιο κοντά στο έδαφος.

Advertisement

Advertisement