Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο «γρήγορο» χρηματοκιβώτιο

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το πιο «γρήγορο» χρηματοκιβώτιο

ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο «γρήγορο» χρηματοκιβώτιο

ΝΕΑ

Η Bugatti βάζει την υπογραφή της σε μια νέα σειρά χρηματοκιβωτίων με έμπνευση από το Type 57 Atlantic.

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Bugatti ανακοίνωσε πως ανακάλυψε το μοναδικό Type 57 Atlantic του 1936 που έχει διασωθεί και το έφερε πίσω στο Molsheim της Γαλλίας για να το τοποθετήσει ανάμεσα στα ιστορικά μοντέλα της μάρκας. Για να τονίσουν τη σημαντική αυτή στιγμή της εταιρείας, οι άνθρωποι της Bugatti αποφάσισαν να αφιερώσουν τη νέα σειρά χρηματοκιβωτίων τους στο ξεχωριστό αυτό όχημα.

Η ιδέα των χρηματοκιβωτίων από την Bugatti ξεκίνησε το 2020 όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με την Buben&Zorweg. Η πρώτη της σειρά ήταν αφιερωμένη στην Chiron όταν μαζί με την παρουσίαση του Super Sport 300+ έφερε και το Grande Illusion Chiron χρηματοκιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Για το 2023, η σειρά Hyper Safe Collection της Bugatti είναι αφιερωμένη στην Type 57 Atlantic. Ξεχωρίζει φυσικά από το χαρακτηριστικό φτερό τύπου καρχαρία στο πάνω μέρος, ενώ στην πόρτα δεσπόζει στο κέντρο το σήμα της Bugatti. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, την Hyper Light, την Hyper Dark και την Hyper Track.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φυσικά κορυφαία με ανθρακονήματα σε πολλά σημεία, με δέρμα τύπου Nappa και υψηλής αντοχής ατσάλι, ενώ η εξωτερική επίστρωση είναι αντιχαρακτική. Για να κατασκευαστεί και να ολοκληρωθεί το κάθε χρηματοκιβώτιο χρειάστηκαν 18 μήνες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ronaldo: Η έπαρση, η εμμονή και η συλλεκτική Bugatti
Πώς θα συνεχίσει η Bugatti από εδώ και πέρα;
Γιατί η Bugatti δεν θα φτιάξει SUV;

Advertisement