Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Nissan X-Trail

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Nissan X-Trail

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Nissan X-Trail

ΝΕΑ

Οι εικόνες του νέου X-Trail από τη Nissan, του μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2021, δείχνουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μοντέλο για μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Το μεσαίο SUV της Nissan θα κάνει το ντεμπούτο του σε κάποιες αγορές με το όνομα «Rogue» και το διαφημιστικό φυλλάδιο που έχει διαρρεύσει, μας δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι να περιμένουμε. Οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι το νέο X-Trail θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε ότι έχει να κάνει όχι μόνο την αισθητική του αλλά και την ποιότητα στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο στις εικόνες που διέρρευσαν, έχει το όνομα Rogue, που είναι αυτό που χρησιμοποιεί η Nissan για το X-Trail στη Βόρεια Αμερική αλλά και σε άλλες αγορές. Μαζί με τις εικόνες, υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες σχετικές με το αυτοκίνητο και την τεχνολογία που θα προσφέρει στη διάθεση οδηγού και επιβατών. Από εμπρός, το νέο X-Trail φαίνεται να έχει επιρροές από τη νέα γενιά του Juke. Η εξωτερική εμφάνιση ωστόσο, είναι λίγο- πολύ αναμενόμενη.

Τη μεγάλη έκπληξη κάνει το μοντέλο, με την εικόνα που έχει η καμπίνα και το ταμπλό του. Η αναβάθμιση που διακρίνεται είναι πραγματικά σημαντική και το X-Trail δείχνει σαν να κάνει ένα άλμα προς την κατηγορία εκείνη των SUV που προβάλλει τα premium χαρακτηριστικά ως συγκριτικό πλεονέκτημα. Όπως και στο Juke, στο επόμενο X-Trail θα μετακινηθεί η οθόνη αφής για το infotainment με μέγεθος έως και 9 ίντσες, στο κέντρο και ψηλά, πάνω από την κεντρική κονσόλα. Αυτή η οθόνη συμπληρώνεται από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος διαθέτει μια επιλογή διαφορετικών γραφικών για τις προβολές των πληροφοριών που αφορούν στην οδήγηση.

Advertisement

Εντύπωση προκαλεί και η επιλογή της διάταξης της κονσόλας με τον επιλογέα των ταχυτήτων, που στην έκδοση των φωτογραφιών είναι ιδιαίτερα μικρός, καθώς προφανώς αφορά κάποιο αυτόματο κιβώτιο και ενδεχόμενα, της υβριδικής έκδοσης. Όπως και η τρίτη γενιά του Qashqai, έτσι και το X-Trail θα βασίζεται σε μια ανανεωμένη εκδοχή της πλατφόρμας CMF.

Advertisement