Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Tauler E301

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Tauler E301

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Tauler E301

ΝΕΑ

Ένα πρωτότυπο που δεν πρόκειται να γίνει τίποτα παραπάνω αλλά είναι αντικειμενικά όμορφο, με το όνομά του να προέρχεται από… Γερμανό θεολόγο του 14ου αιώνα…

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Ένα δυναμικό coupe με στοιχεία από δύο μοντέλα της Ford στην εμφάνισή του (Mustang και Falcon) είναι το προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού του David Stingl, που προφανώς έχει μια αδυναμία στα muscle cars και έφεση στο χειρισμό των προγραμμάτων ηλεκτρονικού σχεδιασμού. Το όνομα που επέλεξε ο Stingl για το μοντέλο, είναι και αυτό ένα παράδοξο, μια και προέρχεται από το θεολόγο Johannes Tauler που έζησε από το 1300 έως το 1361.

Advertisement
Advertisement

Tauler boi 530

Το Tauler E301 όπως είναι το όνομα του μοντέλου, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία της σχεδίασης που κάνουν τα Αμερικάνικα μοντέλα να ξεχωρίζουν, έχοντας μάλιστα και το δικό τους πιστό κοινό. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, οι σχεδιαστικές γραμμές μπορεί να είναι κλασικές αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν ρετρό, μια και το ψηφιακό σχέδιο δείχνει ένα απόλυτα σύγχρονο αυτοκίνητο που ενδεχομένως και να μπορούσε να βρεθεί στη γκάμα κάποιας εταιρείας.

Tauler boi 640