Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο VW Golf; (videos)

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο VW Golf; (videos)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο VW Golf; (videos)

ΝΕΑ

Γνωρίζουμε ότι η VW ετοιμάζει τη νέα γενιά του Golf για το 2019 και πλέον, στο διαδίκτυο είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια videos που μας δείχνουν το πως μπορεί να είναι το νέο γερμανικό best-seller. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Τα videos από το νέο Golf έχουν τραβηχτεί κατά τις δοκιμές του νέου μικρομεσαίου της VW στη Νότια Αφρική. Και παρότι προς το παρόν δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τη γνησιότητά τους, το πιο σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν έχει καμουφλάζ και έτσι, φαίνονται σε μεγάλο βαθμό οι γραμμές του.

Σε αυτές, παρότι αρχικά φαίνεται ότι για μια ακόμη φορά το Golf θα εξελίσσει τις κλασικές γραμμές των προηγούμενων γενιών του, στο νέο μοντέλο (8ης γενιάς) θα έχουμε να κάνουμε με ένα πιο ρευστό σχήμα, που δείχνει και πιο πλατύ αλλά και πιο κοντό από το προηγούμενο, για λόγους αεροδυναμικής.

Μεγαλύτερα από πριν είναι τα εμπρόσθια φώτα, ενώ έχει αλλάξει και η μάσκα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Πίσω, το design δείχνει πιο «καθαρό», με πιο λεπτά φώτα, αν και από τα videos δεν μπορούμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Εντύπωση προκαλούν στις παρακάτω εικόνες και οι μεγάλες ζάντες με τον τονισμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, όπως και η –πάντα κατά τα φαινόμενα– χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος του νέου μοντέλου, που ίσως μας δείχνουν μια πιο σπορτίφ έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, παρότι επαναλαμβάνουμε ότι δεν εγγυόμαστε για τη γνησιότητά των videos, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια πρώτη «χορταστική» γεύση για το που θα κινηθεί η VW με το νέο Golf.

Από εκεί και πέρα και όπως γράψαμε και χθες, το νέο Golf θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019 ώστε μαζί με το νέο ηλεκτρικό μικρομεσαίο I.D., ουσιαστικά να ορίσουν την αρχή για το μέλλον της γερμανικής μάρκας.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο, ώστε αργότερα μέσα στο έτος να διατεθεί στις αγορές. Αναμένουμε επίσης στοιχεία όπως ακόμη πιο άνετους χώρους στο εσωτερικό, κορυφαία συνδεσιμότητα για την κατηγορία και πολλά hi-tech στοιχεία, αλλά και μια πλήρη γκάμα μοτέρ, μεταξύ των οποίων και «ήπια» υβριδικά συστήματα κίνησης.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στο επόμενο διάστημα η VW είναι δεδομένο ότι θα μας δείξει περισσότερα για το νέο μοντέλο, το οποίο θυμίζουμε ότι συνεχίζει να αποτελεί το απόλυτο Ευρωπαϊκό best-seller του σήμερα, όντας σε κάθε περίπτωση μια από τις πιο δυνατές πρεμιέρες του νέου έτους.

Advertisement