Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

ΝΕΑ

H Κia μας αποκαλύπτει τις πρώτες επίσημες teaser εικόνες της 3ης γενιάς του Picanto. Το λανσάρισμα του μοντέλου αναμένεται μέσα στο 2017.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Μερικούς μήνες μετά την αποκάλυψη του νέου Rio, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Kia δημοσιεύει σήμερα τις επίσημες teaser εικόνες της νέας γενιάς του Picanto (ενδεχομένως από κάποια hot έκδοσή του). Η 3η γενιά του μίνι μοντέλου της εταιρείας θα λανσαριστεί μέσα στο επόμενο έτος και όπως μπορούμε να δούμε, θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από πότε. Aπό τις εικόνες διακρίνουμε αρκετά συγγενικά στοιχεία, σε επίπεδο σχεδίασης, με το νέο Rio. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η κυψελωτή μάσκα και τα φωτιστικά σώματα τύπου LED, ενώ πίσω, τα φανάρια σε σχήμα «C» δημιουργούν μια αρκετά δυναμική εικόνα. Περνώντας στο εσωτερικό, είναι τοποθετημένη μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο, οι διακόπτες της κεντρικής κονσόλας ξεχωρίζουν για την αισθητική τους, ενώ μια λωρίδα από χρώμιο διατρέχει όλο το ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Kia Picanto θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και κατά συνέπεια θα έχει πιο ευρύχωρο εσωτερικό. Tέλος, αν και η Kia κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά της, σε επίπεδο κινητήρων αναμένουμε την εφαρμογή του 1.000άρη τούρμπο μοτέρ της εταιρείας, με 100 & 120 στην πιο γρήγορη έκδοση του μοντέλου (θα υπάρξει και ατμοσφαιρική version με χαμηλότερη ιπποδύναμη).