Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Η τέταρτη γενιά της A-Class είναι προ των πυλών καθώς η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο αλλά η Mercedes-Benz αποκάλυψε από τώρα το εσωτερικό της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης που έλαβε χώρα επί γερμανικού εδάφους και η πρώτη ματιά στον εσωτερικό κόσμο του μοντέλου δείχνει πως η μάρκα από τη Στουτγάρδη θέλει να «εμπλουτίσει» το πρώτο μοντέλο της γκάμας της. Να παρέχει σε αυτό λύσεις που συναντάμε σε άλλα, μεγαλύτερα μοντέλα της.

Οι ομοιότητες με την E-Class είναι σαφείς, με πρώτη και καλύτερη την παρουσία δύο οθονών στο ταμπλό. Στη βασική έκδοση αυτές θα είναι 7 ιντσών ενώ ανεβαίνοντας σε επίπεδα εξοπλισμού, είτε θα είναι η μία στα 7’’ και η άλλη στις 10’’25, είναι αμφότερες στις 10.25 ίντσες.

Advertisement
Advertisement

Η αριστερή βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και αντικαθιστά τον παραδοσιακό πίνακα οργάνων παρουσιάζοντας ψηφιακές ενδείξεις ενώ η άλλη βρίσκεται στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, αφορά τα συστήματα infotainment και τη χρήση του air-condition ενώ ο χειρισμό της, γίνεται μέσω χειριστηρίου που βρίσκεται στη βάση της κεντρικής κονσόλας.

2018-Mercedes-A-Class-interior-a640

Αυτή είναι απλοποιημένη ενώ δανεισμένοι από την E-Class είναι και οι πέντε αεραγωγοί που θυμίζουν τουρμπίνες στο σχέδιό τους. Όσο για το τιμόνι, φέρει πληθώρα διακοπτών και αυτό θυμίζει περισσότερο το τιμόνι της S-Class.

Advertisement

2018-Mercedes-A-Class-interior-b640

Ο εμπλουτισμός της A-Class με καλούδια που συναντάμε σε πιο πολυτελή μοντέλα της Mercedes επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως τα καθίσματα με climate control και δυνατότητες μασάζ, αλλά και η τοποθέτηση 64 LED στην καμπίνα, ώστε να διαμορφώνεται κατά το δοκούν ο φωτισμός της.

Advertisement

Από εκεί και πέρα, οι Γερμανοί υπόσχονται περισσότερους χώρους για μικροαντικείμενα, μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (αυξημένο κατά 29lt, φτάνοντας τα 370), περισσότερη άνεση για τους επιβάτες αλλά και καλύτερη ορατότητα για τον οδηγό – ειδικά προς τα πίσω.

2018-Mercedes-A-Class-interior-d640

Advertisement

Η νέα A-Class θα πατήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το προσεχές καλοκαίρι.