Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η Porsche Taycan Cross Turismo

Ελλάδα 13:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή θα είναι η Porsche Taycan Cross Turismo

ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η Porsche Taycan Cross Turismo

ΝΕΑ

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από την καρδιά της Porsche, στην έδρα της στη Στουτγάρδη, αποκαλύπτουν την σιλουέτα της ηλεκτρικής Taycan Cross Turismo με ελάχιστο καμουφλάζ

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό κεφάλαιο της Porsche που άνοιξε με Taycan πολύ σύντομα θα έχει και συνέχεια με την Taycan Cross Turismo, την crossover εκδοχή με την πιο πρακτική φιλοσοφία του αμαξώματος που παντρεύει την station-wagon με την shooting-brake λογική.

Το αυτοκίνητο έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές στο Nurburgring να δοκιμάζεται σε σκληρές συνθήκες όμως αυτή τη φορά οι άκρως αποκαλυπτικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Στουτγάρδη, στα γραφεία της εταιρίας με αρκετά διακριτικό καμουφλάζ, κάτι που αφήνει σοβαρές υπόνοιες πως το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Από αυτά που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η Cross Turismo θα είναι ουσιαστικά πανομοιότυπη με την sedan Taycan στο μπροστινό μέρος ενώ πιθανότατα τα δύο αυτοκίνητα θα μοιράζονται αντίστοιχα μηχανικά μέρη. Έτσι η γκάμα της Cross Turismo αναμένεται να ξεκινά από την βασική 4S και να συνεχίζει με τις 4S Performance Battery Plus, Turbo και Turbo S με όλες τις εκδόσεις να έχουν δύο ηλεκτροκινητήρες, τετρακίνηση και μετάδοση δύο ταχυτήτων. Η απόδοση και οι επιδόσεις λογικά δεν θα διαφοροποιούνται από αυτές της κανονικής Taycan οπότε περιμένουμε την ισχύ να ξεκινά από τουε 53 ίππους για την 4S και να φθάνει τους 761 ίππους στην Turbo S η οποία κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8’’ και φθάνει τα 260 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.