Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW M4

Ελλάδα 14:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα BMW M4

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW M4

ΝΕΑ

Το ψηφιακό σκίτσο είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματική εμφάνιση της νέας BMW M4 που περιμένουμε να κάνει ντεμπούτο μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Advertisement
Advertisement

Από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που έχουμε δει μέχρι στιγμής αλλά και από το πρωτότυπο της BMW σε πρόσφατη έκθεση, το αποτέλεσμα που προκύπτει μέσω της ψηφιακής απεικόνισης του Andrei Avarvarii (που ήταν πολύ εύστοχος σε όλες τις αντίστοιχες «προβλέψεις») είναι εξαιρετικά δυναμικό και ενδιαφέρον. Πιστό στις αρχές της BMW με τη φόρμα του μεγάλου coupe μοντέλο να είναι χαρακτηριστική αλλά και κομψή, το σύνολο αποπνέει διάθεση για άνετη κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς και το μεγάλο –κυριολεκτικά- θέμα για τη νέα M4 είναι το διπλό άνοιγμα στο εμπρός μέρος που στα τελευταία μοντέλα της BMW, καταλαμβάνει όλο και περισσότερη μετωπική επιφάνεια. Φυσικά στην ψηφιακή αποτύπωση του Avarvarii παρατηρούμε μια «ισορροπία» στο μέγεθος του κεντρικού αεραγωγού, κάτι που μάλλον θα ισχύει και στο μοντέλο παραγωγής. Τόσο η M4 όσο και η Μ3 αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στα τέλη του 2020, με τη Μ3 να είναι μόνο σε 4θυρη έκδοση (και όχι station), ενώ η Μ4 θα είναι σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος, coupe, cabrio ως συνήθως αλλά και για πρώτη φορά σε 5θυρη hatchback εκδοχή.

Ο twin-turbo 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας θα είναι κοινός στις Μ3 και Μ4 με απόδοση κοντά στους 500 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί πως η BMW έχει επισήμως επιβεβαιώσει πως τα δύο μοντέλα θα διατεθούν σε μια ειδική έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και την κίνηση να μεταδίδεται μόνο στους πίσω τροχούς.

Advertisement