Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η BMW Σειρά 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Αυτή είναι η BMW Σειρά 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Την ώρα που η BMW έδινε στην δημοσιότητα κάποιες εικόνες teaser για την εμφάνιση της BMW σειρά 2 Gran Coupe διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι φωτογραφίες της από το studio της φωτογράφισης.

Advertisement
Advertisement

 

Προφανώς και κάποιοι βιάζονται πολύ ή οι εταιρίες δίνουν στην δημοσιότητα εικόνες σε μορφή ανεπίσημης κυκλοφορίας για να τραβήξουν περισσότερο την προσοχή. Όποια και να είναι η αιτία βρήκαμε τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα σειρά 2 Gran Coupe στην πιο sportive της μορφή: Την M235i xDrive.

Advertisement
Advertisement

Αυτή  θα είναι και η κορυφαία έκδοσή της σε μία ακόμη μπλε απόχρωση (δεν εξαντλούνται ποτέ οι αποχρώσεις του μπλε στην Βαυαρία;) την οποία ονομάζουν Snapper Rocks Blue και από ό, τι μπορούμε να δούμε, φαίνεται και αυτή πολύ όμορφη. Η 2 Gran Coupe έχει μια επιθετική εμφάνιση ιδιαίτερα εμπρός με αρκετά μεγάλος αεραγωγούς και χαρακτηριστικά μοντέλου M Performance.

Το σπορ στυλ συνεχίζεται με τις ελαφρές ζάντες αλουμινίου που αφήνουν να φανούν τα μεγάλα δισκόφρενα με μπλε δαγκάνες. Το μοντέλο έχει επίσης έντονες γραμμές, παρμπρίζ και πίσω τζάμι με έντονη κλίση και οροφή σε στυλ coupe κάτι που πιθανόν θα περιορίσει το ύψος των πίσω καθισμάτων. Συνεχίζοντας προς τα πίσω, η M235i έχει αεραγωγούς στον πίσω προφυλακτήρα και σύστημα διπλής εξάτμισης στις πλευρές του μικρού διαχύτη. Μπορούμε επίσης να δούμε τα διακριτικά πίσω φωτιστικά σώματα την μικρή πίσω αεροτομή.

Advertisement

Δεν είναι έκπληξη ότι το εσωτερικό έχει πολλά στοιχεία από την σειρά 1 βλέπετε είναι ότι πιο σύγχρονο έχουν στην BMW. Κυριαρχεί το ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων και ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 10,25 ιντσών. Μπορούμε επίσης να δούμε τον ambient φωτισμό, τις μαύρες λεπτομέρειες και τους γνωστούς διακόπτες BMW . Η M235i έχει επιπλέον κάποια μοναδικά στοιχεία στο στυλ της, όπως πεντάλ αλουμινίου και δερμάτινο τιμόνι M.

Advertisement

Κάτω από το καπό θα δούμε σίγουρα μια ποικιλία διαφορετικών κινητήρων. Προς το παρόν μάθαμε μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου θα κυκλοφορήσουν οι: 228i και M235i, οι οποίες και οι δύο θα έχουν έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης. Το μοντέλο 228i θα αποδίδει 231 ίππους και ροπή 349 Nm, ενώ το M235i θα έχει 306 ίππους και 450 Nm ) ροπής.

Ενώ τα μοντέλα των ΗΠΑ θα είναι εξοπλισμένα με σύστημα τετρακίνησης, η σειρά 2 Gran Coupe στην πραγματικότητα βασίζεται στην πλατφόρμα UKL με μπροστινή κίνηση. Λέτε η σειρά δύο να χάσει και αυτήν την πίσω κίνηση;

Advertisement