Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η «ασταμάτητη» Mercedes G 500

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η «ασταμάτητη» Mercedes G 500

ΝΕΑ

Αυτή είναι η «ασταμάτητη» Mercedes G 500

ΝΕΑ

Με μια μετατροπή που κοστίζει περισσότερο από ότι η αγορά του αυτοκινήτου, η Delta 4×4 κάνει τη Mercedes G 500 πραγματικό άρμα για να μην σταματάει σε καμία δύσκολη κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Οι μετατροπές και τα έξτρα στοιχεία με τα οποία εφοδιάζεται η ακραία G-Class της Delta 4×4, χρειάστηκαν και ειδικές εγκρίσεις τύπου προκειμένου να είναι νόμιμες.

Για να δημιουργήσει τον απαραίτητο χώρο σε κάθε γωνία του αμαξώματος, η Delta 4×4 ξεκίνησε από την ανάρτηση, στην οποία πρόσθεσε 20 εκατοστά στη συνολική απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος. Με ειδικές προσθήκες στα φτερά, οι θόλοι έρχονται πάνω από τις ερπύστριες και το σύνολο μοιάζει σαν εργοστασιακό.

Advertisement
Advertisement

Ένα αξιόλογο χαρακτηριστικό της μετατροπής, είναι πως μπορεί να αναστραφεί, προκειμένου με απλές κινήσεις, η G 500 να έχει και πάλι τροχούς για κίνηση στην άσφαλτο. Ιδιαίτερη μνεία όμως, αξίζει το κόστος στη μετατροπή, που φτάνει συνολικά τις 139.000 ευρώ (ενώ μια καινούργια G 500 στη Γερμανία κοστολογείται 130.000 ευρώ).

Η Delta 4×4 ειδικεύεται στην πραγματοποίηση τόσο ακραίων μετατροπών όπως αυτή που βλέπουμε εδώ και αξίζει να θυμίσουμε πως στο παρελθόν μας έχει δείξει τη δουλειά της σε ένα εντυπωσιακά μεγάλο εύρος μοντέλων: Από το «ταπεινό» Suzuki Jimny, έως την εξωτική Rolls-Royce Cullinan– όπου εκτός της ανάρτησης με την αυξημένη διαδρομή, είχε και… σκηνή οροφής για διανυκτέρευση στην ύπαιθρο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Volkswagen Amarok από την Delta 4×4
Ένα Suzuki Jimny έτοιμο για το Ράλι Ντακάρ (video)
Mercedes-Benz: To test και η «τούμπα» του Δημοσιογράφου τα άλλαξε όλα

 

Advertisement