Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes GLA

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes GLA

ΝΕΑ

Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes GLA

ΝΕΑ

Mε μικρές αλλαγές στην εμφάνιση και στον εξοπλισμό, η Mercedes μας παρουσιάζει την ανανεωμένη GLA. Το μοντέλο αποκτά επίσης και μια νέα έκδοση βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου, η οποία μας έδειχνε ελάχιστα στοιχεία για την φρεσκαρισμένη εμφάνιση του γερμανικού μικρομεσαίου crossover. Με αφορμή την έκθεση του Ντιτρόιτ όπου και παρουσιάζεται το ανανεωμένο μοντέλο, η Mercedes μας αποκαλύπτει πλήρως την ανανεωμένη GLA. Eξωτερικά οι αλλαγές εντοπίζονται μόνο στο εμπρόσθιο μέρος. Εκεί βρίσκουμε τα νέα φωτιστικά σώματα LED και τον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Επίσης, η Mercedes λανσάρει ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο, το Νight Package, το οποίο περιλαμβάνει 18άρες ζάντες, ειδικές λεπτομέρειες κατά μήκος του αμαξώματος και γενικότερα πιο σπορ look.


Περνώντας  στο εσωτερικό, βρίσκουμε τη νέα κεντρική οθόνη των 8 ιντσών. Η συγκεκριμένη μπορεί να συνεργαστεί με μια εξωτερική κάμερα και να μας δείξει τι υπάρχει γύρω από το αυτοκίνητο, σε γωνία 360 μοιρών. Επίσης, στην καμπίνα της ανανεωμένης GLA έχουμε νέες επενδύσεις, αλλά και διάφορες στιλιστικές λεπτομέρειες, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού που θα επιλέξει κάποιος.
Στην γκάμα κινητήρων τώρα, υπάρχει μια νέα προσθήκη στις εκδόσεις βενζίνης. Πρόκειται για την GLA 220 4Matic, η οποία φέρει 2λίτρο τούρμπο με 184 ίππους & 300 Νm ροπής, σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης. Στην υπόλοιπη γκάμα παραμένουν οι εκδόσεις GLA 180, GLA 200, GLA 250, GLA 250 4Matic και η κορυφαία Mercedes-AMG GLA 45 4Matic. Επίσης, στη βάση των εκδόσεων πετρελαίου τοποθετείται και πάλι η GLA 180d με 109 ίππους. Οι τιμές του μοντέλου στη Γερμανία ξεκινούν από τα 28.940 ευρώ.

Advertisement
Advertisement