Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Mustang προκαλεί ταχυπαλμίες με τη δύναμη και την… τιμή της!

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η Mustang προκαλεί ταχυπαλμίες με τη δύναμη και την… τιμή της!

ΝΕΑ

Αυτή η Mustang προκαλεί ταχυπαλμίες με τη δύναμη και την… τιμή της!

ΝΕΑ

Ονομάζεται Shelby GT500CR Centennial Edition και θα κατασκευαστούν μόλις 10 τέτοια αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από τότε που η Classic Restorations παρουσίασε το εντυπωσιακό Shelby GT500CR και για να ξεκινήσει το 2024, η εταιρεία επιστρέφει με άλλη μια εκπληκτική εκδοχή της κλασικής Mustang.

Ονομάζεται Shelby GT500CR Centennial Edition και κατασκευάζονται μόλις 10 μονάδες, η καθεμία με τιμή 625.000 δολάρια! Το εξωτερικό της Centennial Edition ξεχωρίζει από τα γυαλιστερά ανθρακονημάτινα πάνελ της SpeedKore.

Φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά στις φωτογραφίες και είναι σίγουρο ότι θα είναι ακόμα πιο φανταχτερά από κοντά. Η Classic Restorations έχει επίσης δώσει στο αυτοκίνητο μια κόκκινη αγωνιστική ταινία από ανθρακονήματα και ένα ζευγάρι κόκκινες ρίγες.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, έχουν και ένα βαθύτερο νόημα, καθώς η Centennial Edition έχει κατασκευαστεί για να υποστηρίξει την American Heart Association και 100.000 δολάρια από κάθε μονάδα που πωλείται, θα δοθούν για την υποστήριξη της καμπάνιας Life is Why της Ένωσης.

Καμία «ανακαινισμένη» Mustang, όπως αυτή δεν θα ήταν ολοκληρωμένη, χωρίς ένα έντονα ανανεωμένο εσωτερικό και η GT500CR Centennial Edition έχει ακριβώς αυτό. Ένα ζευγάρι καθίσματα Caroll Shelby Scat Rally Series 1000 βρίσκονται μπροστά και ντυμένα με μαύρο δέρμα, με κόκκινες ραφές.

Advertisement

Η Classic Restorations έχει τοποθετήσει επίσης ένα ξύλινο τιμόνι, πεντάλ Shelby, μετρητές με λευκές όψεις και μια ειδική πλάκα American Heart Association στο ταμπλό. Τα προσκέφαλα φέρουν επίσης ανάγλυφο το λογότυπο της American Heart Association και υπάρχουν πολλές κόκκινες ραφές αντίθεσης παντού.

Advertisement

Στην «καρδιά» του αυτοκινήτου, υπάρχει ο «κτηνώδης» Coyote V8 5,0 λίτρων με υπερσυμπιεστή Magnuson VMP, που αποδίδει 800 ίππους!

Συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο κιβώτιο Tremec T56, που μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς και στο σύνολο επιτρέπει στη Mustang να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα και να αναπτύξει τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Ford Mustang έρχεται στην Ελλάδα (+τιμές)
Η νέα Ford Mustang Mach-E έκανε δίαιτα με γιαούρτι!
Ford Lease: Απόκτηστε την Mustang Mach-E των ονείρων σας!