Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Ferrari 458 Spider πωλείται!

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η Ferrari 458 Spider πωλείται!

ΝΕΑ

Αυτή η Ferrari 458 Spider πωλείται!

ΝΕΑ

Αυτός ο σωρός από αποκαΐδια, έχει άδεια κυκλοφορίας- και προφανώς για αυτό το λόγο πωλείται. Όταν ήταν αυτοκίνητο, ήταν μια λαμπερή Ferrari 458 Spider.

Advertisement
Advertisement

 

Δεν είναι μόνο ότι κάηκε και δεν έχει μείνει τίποτα το αξιοποιήσιμο σε αυτό το σωρό από λιωμένα μέταλλα και κατεστραμμένα περιφερειακά, ήταν και εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα ένας Θεός ξέρει για πόσο καιρό. Η ιδιαιτερότητα αυτή, έχει κάνει τη σκουριά να είναι το κυρίαρχο στοιχείο- όχι ότι είχε και μεγάλη σημασία με βάση το τι έχει (απο)μείνει μετά τη φωτιά.

Advertisement
Advertisement

Κάποτε ήταν μια λαμπερή Ferrari 458 Spider. Ένα από τα τελευταία ατμοσφαιρικά V8 σύνολα της Ιταλικής εταιρείας κατασκευής ονείρων. Για λόγους που αγνοούμε (και δεν έχουν και σημασία) από μια φωτιά το αυτοκίνητο κατέληξε να είναι ένα απλός σωρός από αποκαΐδια. Όμως το ότι έχει άδεια κυκλοφορίας, μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που δίνει κάποια αξία σε αυτά τα απομεινάρια.

Advertisement

Η Copart είναι η εταιρεία που το πουλάει για λογαριασμό του τελευταίου ιδιοκτήτη και το αστείο είναι πως το έχει στη λίστα με τα αυτοκίνητα που έχουν «βελτιώσεις». Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται αυτοκίνητα, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν δώσει τη δυνατότητα στην Copart να προβεί σε πλύσιμο του αμαξώματος και βιολογικό καθαρισμό της καμπίνα. Εν προκειμένω πάντως, σίγουρα τίποτα από τα δύο δεν θα έκανε διαφορά.

Advertisement