Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτές είναι οι τιμές του ανανεωμένου Citroen C3

Ελλάδα 13:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτές είναι οι τιμές του ανανεωμένου Citroen C3

ΝΕΑ

Αυτές είναι οι τιμές του ανανεωμένου Citroen C3

ΝΕΑ

Ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, το νέο Citroen C3. Οι διαφορές του από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, «χτίζονται» πάνω στην πολύχρωμη προσωπικότητά του και την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Το νέο C3 αποτελεί εξέλιξη του παγκόσμιου best seller της Γαλλικής εταιρείας, που έχει περισσότερες από 750.000 πωλήσεις στην 3η γενιά του, από το 2016 και μέχρι σήμερα.

To C3 είναι το best-seller στη γκάμα των μοντέλων της Citroen και βρίσκεται μέσα στην κορυφαία 5άδα του B segment. Το Γαλλικό μοντέλο συνεχίζει την πορεία του στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, με την τόνωση της εμφάνισης, την προσωπικότητα που ενισχύεται από τους χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, αλλά και την άνεση που κάνει τα μοντέλα της Citroen να ξεχωρίζουν. Με την ανανέωσή του οι Γάλλοι επιδιώκουν να τονώσουν τη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών για διαφοροποίηση. Έτσι το νέο μοντέλο προσφέρει τις περισσότερες επιλογές για εξατομίκευση.

Σχεδίαση και διαφοροποίηση

Advertisement
Advertisement

Το δυναμικό στυλ του νέου μπροστινού μέρους, που υλοποιεί τη νέα «υπογραφή» από το πρωτότυπο CXPERIENCE, έχει νέα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέες ζάντες αλουμινίου 16” και 17”, καθώς και νέα σχεδίαση στα Airbump για ένα πιο έντονο look. Με κυρίαρχο στοιχείο το χρώμιο που εκτείνεται στα LED φώτα ημέρας, τονίζοντας και το πλάτος του αυτοκινήτου, αλλά και το φωτιστικό αποτύπωμα του που είναι  δυναμικό και ξεχωριστό. Επιπλέον, η χρωματιστή λωρίδα που περιβάλλει τα φώτα ομίχλης, είναι ένα ακόμα στοιχείο που τονίζει την νέα σχεδίαση. Στα πίσω φωτιστικά σώματα, η 3D αισθητική αποτελεί το δεύτερο στοιχείο της φωτεινής υπογραφής του Citroen C3. Στο κέντρο της πόρτας του χώρου των αποσκευών, το μαύρο γυαλιστερό έμβλημα της μάρκας με το χρωμιομένο περίγραμμα, τονίζει τη μοντέρνα προσέγγιση του ανασχεδιασμένου πίσω μέρους. Τα πλαϊνά Airbump αποτελούν ένα στοιχείο που «υπογράφει» τη νέα αισθητική. Πλέον αποτελούνται από τρεις κάψουλες και είναι τοποθετημένα χαμηλά στις πόρτες, έχοντας ένα χρωματιστό περίγραμμα ανάλογα με την επιλογή που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης, δίνει ένα διαφορετικό και πιο σύγχρονο look στο μοντέλο. Τροχοί μεγάλης διαμέτρου (νέες ζάντες αλουμινίου 16″ και 17″ (ανάλογα με την έκδοση) με τη σειρά τους, ενισχύουν την εικόνα του αυτοκινήτου, διατηρώντας σταθερό το ύψος του .

Επιλογές Εξατομίκευσης

Advertisement

Περισσότερο από ποτέ “Εμπνευσμένο από εσάς”, το Citroen αυξάνει τις επιλογές εξατομίκευσης, αυξάνοντας τους χρωματικούς συνδυασμούς από τους 36 που ήταν μέχρι τώρα, στους 97. Έτσι ενισχύεται η νεανικότητα στο ύφος του μοντέλου, ενώ γίνεται και πιο ελκυστικό για το κοινό με επιλογές στα χρώματα για το αμάξωμα, νέες εκδόσεις δύο τόνων (με την οροφή, τα φώτα ομίχλης και τα Airbump, καθώς και τα νέα γραφικά διακοσμητικά) να προσφέρουν τη δυνατότητα για μια ολοένα πιο ξεχωριστή παρουσίαση με τα εξής:

  • 7 χρώματα αμαξώματος: περιλαμβάνονται 2 λαμπερά νέα χρώματα- Elixir Red και Spring Blue – πλέον των γνωστών χρωμάτων της παλέτας (Perla Nera Black, Steel Grey, Platinum Grey, Soft Sand, Polar White).
  • 4 χρωματικά πακέτα: στις οποίες περιλαμβάνονται τα πλαίσια των φώτων ομίχλης και ο διάκοσμος των Airbump. Το χρώμα Emerald Blue έρχεται να προστεθεί στα «βασικά» (Μαύρο, Λευκό και Κόκκινο).
  • 4 χρώματα για την οροφή, στα οποία περιλαμβάνεται το νέο Emerald Blue (μαζί με τα ήδη γνωστά Opal White, Onyx Black, Aden Red). Τα χρώματα της οροφής, συνδυάζονται με τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και με τα διακοσμητικά στις πίσω κολώνες του αμαξώματος.
  • 3 διακοσμητικά οροφής: με την παρουσίαση των νέων γραφικών (Red, Techwood, Emerald) που τοποθετούνται αυτοκόλλητα στην οροφή αλλά και στις πίσω κολώνες του αμαξώματος).

Advertisement

Νέο περιβάλλον

Το εσωτερικό του νέου C3 προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για τους επιβάτες του. Το ταμπλό του δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς από την επεξεργασία χρωμάτων και υλικών του, που βρίσκεται σε αρμονία με τις πόρτες και τα καθίσματα για μια ομοιογενή εμφάνιση. Οι επιλογές για το εσωτερικό είναι οι

  • Emerald: Η ατμόσφαιρα από ένα πολύ δυναμικό σύμπαν, χάρη στις εναλλαγές των σκούρων χρωμάτων, με τις λεπτομέρειες του πακέτου Emerald (σε απόχρωση σμαραγδιού) να υπερθεματίζουν. Ένα συνθετικό ύφασμα που δίνει την αίσθηση της 3D ραφής, ολοκληρώνει την πολύ δυναμική εικόνα.
  • Techwood: Κορυφαία χρωματική ατμόσφαιρα με απαλά στην αφή υλικά και ειδική ραφή. Και πάλι εδώ έχουμε τις επιρροές από το πρωτότυπο CXPERIENCE να τονίζουν την ιδιαίτερη κομψότητα και το ξεχωριστό ύφος που τονίζει τη διάθεση για προσφορά της απόλυτης άνεσης στους επιβάτες.

Ευέλικτο, συμπαγές και προσαρμόσιμο στις ανάγκες, το μοντέλο επωφελείται από το compact μήκος των 3,99m και επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του σε ότι έχει να κάνει με την άνεση των επιβατών του, χάρη στην ανάρτησή του. Μαζί με την πολύ καλή ηχομόνωση, είναι τα δύο στοιχεία που φροντίζουν για το «ευ ζην» οδηγού και επιβατών σε όλες τις διαδρομές. Αν είναι ένα σημείο στο οποίο ξεχωρίζει είναι τα καθίσματα Advanced Comfort τα οποία προσφέρουν την άνεση πολυθρόνας – προσφέρουν βελτιωμένη άνεση τόσο σε όψη, όσο και από την άποψη της στάσης του σώματος, με την νέα επένδυση, το πλούσιο αφρώδες υλικό και την οσφυϊκή υποστήριξη (ρυθμιζόμενη από την πλευρά του οδηγού).

Advertisement

Ιδιαίτερα ευέλικτο, χάρη και στον κύκλο στροφής (μόλις 10,7m), το  C3 έχει μήκος 3,99 m και παρέχει τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση σε αστικό περιβάλλον. Το μοντέλο προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση κατά την οδήγησή του στην πόλη, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανό και για τον ανοιχτό δρόμο.Έχει αποδοτικούς, τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά οικονομίας καυσίμων και επιδόσεων:

  • 3κύλινδρος βενζίνης PureTech 83 (PureTech 83 με S&S και 5ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) και 110 (PureTech110 με S&S και 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων),
  • ή Diesel BlueHDi 100 (BlueHdi 100 με S&S και 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων).
  • Για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση, το Νέο C3 είναι επίσης διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (PureTech 110 με S&S και EAT6).

 

Η έναρξη των πωλήσεων του νέου Citroen C3 ξεκίνησε με τιμές:

 

1,2 PureTech 82 S&S Flair Βενζίνη: 13.500 ευρώ
1,2 PureTech 82 S&S Feel Βενζίνη: 14.300 ευρώ
1,2 PureTech 82 S&S Shine Βενζίνη:14.900 ευρώ
1,2 PureTech 82 S&S Shine Plus Βενζίνη:15.600 ευρώ
1,2 PureTech 82 S&S Exclusive Βενζίνη: 16.400 ευρώ

1,2 PureTech 110 S&S BVM6 Feel Βενζίνη: 15.400 ευρώ
1,2 PureTech 110 S&S BVM6 Shine Βενζίνη: 16.000 ευρώ
1,2 PureTech 110 S&S BVM6 Shine Plus Βενζίνη:16.700 ευρώ
1,2 PureTech 110 S&S BVM6 Exclusive Βενζίνη: 17.500 ευρώ
1,2 PureTech 110 S&S EAT6 Shine Βενζίνη:17.200 ευρώ
1,2 PureTech 110 S&S EAT6 Shine Plus Βενζίνη: 17.900 ευρώ
1,2 PureTech 110 S&S EAT6 Exclusive Βενζίνη: 18.850 ευρώ

1.5 BlueHDi S&S 100 Flair Diesel: 15.800 ευρώ
1.5 BlueHDi S&S 100 Feel Diesel: 16.400 ευρώ
1.5 BlueHDi S&S 100 Shine Diesel: 17.000 ευρώ
1.5 BlueHDi S&S 100 Shine Plus Diesel: 17.690 ευρώ
1.5 BlueHDi S&S 100 Exclusive Diesel: 18.550 ευρώ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 Vs Nissan Juke 1.0 DIG-T 117 PS

Τα πλεονεκτήματα του Citroen C3

H πρωτοτυπία του Citroen C3 Aircross