Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

ΝΕΑ

Με 264 νέα περιπολικά ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία θα κατανεμηθούν σε Υπηρεσίες όλης της χώρας.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα περιπολικά υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού Peugeot 308 εντάσσονται στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και κατανέμονται στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και σε 6 Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Ειδικότερα, τα 90 εξ αυτών θα κατανεμηθούν στην Αττική (Διεύθυνση Τροχαίας και Γενική Αστυνομική Διεύθυνση), τα 42 στη Στερεά Ελλάδα, τα 37 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα 34 στη Δυτική Μακεδονία, τα 26 στα Ιόνια Νησιά, τα 20 στην Ήπειρο και τα 15 στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

Advertisement
Advertisement

Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Βορείου Αιγαίου.

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Advertisement