Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυστραλία: Τι συμβαίνει όταν ο παρκαδόρος δεν το “έχει”…

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυστραλία: Τι συμβαίνει όταν ο παρκαδόρος δεν το “έχει”…

ΝΕΑ

Αυστραλία: Τι συμβαίνει όταν ο παρκαδόρος δεν το “έχει”…

ΝΕΑ

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες όπως λέει και ο σοφός λαός και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς στην εν λόγω φωτογραφία με την λήψη της να πραγματοποιήθηκε μπροστά στο πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Sydney της Αυστραλίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

“…έγινε μπροστά στα μάτια μου στην δουλειά. Το είδα όλο. Ο παρκαδόρος δεν μπορούσε να ελέγξει την Porsche”. Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο χρήστης “jonobozo”, δίπλα από την συγκεκριμένη φωτογραφία που βλέπετε στις οθόνες σας.

Λίγη παραπάνω πίεση πάνω στην δουλειά, λίγη περισσότερη απειρία από ό,τι ίσως θα έπρεπε και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αστείο για εμάς αλλά όχι και για τον άτυχο τον παρκαδόρο. Δυστυχώς βίντεο από το συγκεκριμένο γεγονός δεν υπάρχει αφού όπως ομολογεί και ο “jonobozo”, όλο το σκηνικό εκτυλίχθηκε πολύ γρήγορα.

parking-atixima-australia-640

Advertisement
Advertisement

Κοιτάζοντας την φωτογραφία, εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κανείς και να νομίζει ότι το Subaru είναι εκείνο που καβάλησε την δύσμοιρη Porsche 911και όχι το αντίθετο. Σκεπτόμενοι πάλι βέβαια τη δύναμη του μοτέρ του γερμανικού αυτοκινήτου αλλά και το χαμηλό ύψος του η φωτογραφία αποδεικνύει ότι πανεύκολα μπορεί να παίξει τον ρόλο του… ανυψωτικού.

Το καθησυχαστικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανοιχτή 911 κάμπριο, ο παρκαδόρος δεν αναφέρεται ως τραυματίας ενώ από ό,τι καταλαβαίνουμε ούτε και κάποιος άλλος από τους παρευρισκόμενους τραυματίστηκε.

Φωτογραφία: jonobozo, Instagram