Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα Τράπεζες – FCA Bank Hellas, Leasys Hellas

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα Τράπεζες – FCA Bank Hellas, Leasys Hellas

ΝΕΑ

Αφιέρωμα Τράπεζες – FCA Bank Hellas, Leasys Hellas

ΝΕΑ

Οι εταιρείες FCA Bank Hellas & Leasys Hellas, αποτελούν την τράπεζα και η χρηματοδοτική εταιρεία αντίστοιχα του Group Stellantis για την Ελληνική αγορά και ειδικότερα για τα brand: Abarth, Alfa Romeo, Fiat & Fiat Professional (επαγγελματικά αυτοκίνητα), Jeep.

Advertisement
Advertisement

Παρέχουν σημαντική υποστήριξη στις πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω ειδικά σχεδιασμένων χρηματοδοτικών προγραμμάτων τόσο στην λιανική αλλά και σε ειδικές κατηγορίες χρηματοδοτήσεων που αφορούν, εταιρικούς στόλους αυτοκινήτων ή ενοικιάσεων αυτοκινήτων και χονδρικές πωλήσεις.

Παράλληλα, μπορούν να διαθέτουν στην αγορά όλα εκείνα τα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να γίνεται ακόμα πιο προσιτή η δυνατότητα απόκτησης αυτοκινήτου ή και ενναλακτικά μόνο της χρήσης του μέσω προγραμμάτων μίσθωσης.

Advertisement
Advertisement

Αυτό μπορεί και επιτυγχάνεται επί σειρά ετών χάρη:

– Στην τεράστια εμπειρία, καθώς η Leasys Hellas (πρώην FCA Capital Hellas), έχει από 30 χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά (από την ίδρυσή της ως Fiat Credit Hewllas) και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 160.000 πελάτες.

Advertisement

– Στην ευελιξία που διαθέτει για την εξατομίκευση των προσφερόμενων προϊόντων ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς. Όπως για παράδειγμα η άμεση προσφορά προγραμμάτων με περίοδο χάριτος 6 αρχικών μηνών, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή και χωρίς άγχος από μεριάς του πελάτη διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου κατά την αρχική περίοδο της πανδημίας.

Advertisement

Ένας πελάτης μπορεί επίσης να επωφεληθεί από τα παρακάτω πλεονεκτήματα που παρέχονται όπως:

– Την χρηματοδότηση του νέου τους οχήματος μέσω προνομιακών προγραμμάτων προνομιακών επιτοκίων και κατά περιόδους ιδιαίτερα ευνοϊκών επιδοτούμενων επιτοκίων ή και χωρίς την χρέωση οποιουδήποτε επιτοκίου (άτοκων προγραμμάτων), όπως αυτή την στιγμή ισχύει για όλη την γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Fiat Professional.

– Ολοκληρωμένη φροντίδα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αποκλειστικά από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο (ισχύει για τις μισθώσεις).

Advertisement

– Σταθερή δόση, χωρίς εκπλήξεις, αποκλειστικά μέσω προγραμμάτων σταθερού επιτοκίου.

– Εξατομικευμένα προγράμματα ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών.

– Εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορούν και συνδυάζονται με την χρηματοδότηση όσον αφορά την εξασφαλισμένη πληρωμή των δόσεων σε οποιαδήποτε περίπτωση ακούσιας απώλειας εισοδήματος ή και την διασφάλιση της αξίας του οχήματος μέσω προγράμματος εγγυημένης αξίας οχήματος που λειτουργεί επιπλέον σε οποιαδήποτε περίπτωση λήψης αποζημίωσης για την ολική αξία του αυτοκινήτου.

– Προνομιακές τιμές ασφαλιστικών πακέτων αυτοκινήτου μέσω των ποιο αξιόπιστων & επώνυμων ασφαλιστικών εταιρειών κατόπιν συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί αποκλειστικά για τους πελάτες της.

– Εξειδικευμένα προγράμματα χρηματοδότησης που συμπεριλαμβάνουν εργοστασιακά προγράμματα προγραμματισμένης συντήρησης ή και την επέκτασης εγγύησης του αυτοκινήτου.

– Εξειδικευμένο ψηφιακό πρόγραμμα υπολογισμού καθώς και παραμετροποίηση της μηνιαίας δόσης με επιλογή του επιθυμητού αυτοκινήτου – μοντέλου, που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας https://www.fcabank.gr/financing-calculator

– Ψηφιακή πλατφόρμα πρόσβασης του πελάτη (Customer Portal), όπου μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την πορεία της χρηματοδότησης, την ενημέρωση των πληρωμών του, να υποβάλει αιτήματα και να εκδώσει σχετικά δικαιολογητικά, να υποβάλει ερωτήματα, είτε αφορά πελάτη ιδιώτη με ένα αυτοκίνητο είτε εταιρικούς πελάτες με στόλο αυτοκινήτων (παρέχεται δωρεάν με μια απλή διαδικασία εγγραφής από μεριάς του πελάτη).

– Συνεχή ενημέρωση μέσω του δικτύου διανομής ή και με απευθείας επικοινωνία για προσφορές που τρέχουν κατά περιόδους, όπως για παράδειγμα την αντικατάσταση του υπάρχοντος οχήματος με καινούριο διατηρώντας το ίδιο ποσό μηνιαίου προϋπολογισμού.

Ενώ όλα τα παραπάνω οφέλη μπορούν και παρέχονται μέσω μιας πολύ απλής και άμεσης διαδικασίας έγκρισης μειώνοντας στο ελάχιστο οποιοδήποτε γραφειοκρατικό φόρτο ειδικά στις περιπτώσεις εταιρικών πελατών.

Με στόχο τη διαφοροποίηση και την παροχή ολοένα πιο αναβαθμισμένων υπηρεσιών των FCA Bank Hellas & Leasys Hellas στους πελάτες, η διαδικασία έγκρισης και υπογραφής μιας σύμβασης χρηματοδότησης μπορεί να πραγματοποιηθεί για ιδιώτες πελάτες, από “τον καναπέ του σπιτιού τους”  μέσω της εφαρμογής, απομακρυσμένης ψηφιακής υπογραφής, αποκλεισιτκά μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών.

Τέλος, όλα τα παραπάνω παρέχονται στους υποψήφιους πελάτες κάτω από ένα περιβάλλον πλήρους διαφάνειας καθώς ο πελάτης μπορεί να βρει, διαβάσει και ελέγξει όλα τα προσυμβατικά έγγραφα καθώς και το περιεχόμενο των επιμέρους συμβάσεων που αφορούν τα προσφερόμενα προϊόντα σε αποκλειστική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα όπου και αναρτώνται και για τις δύο εταιρείες https://www.fcabank.gr/transparency/documents

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το πλήρες ενημερωμένο WEB Site, με όλες τις πληροφορίες που επιθυμεί ένας πελάτης να αντλήσει για τις εταιρίες αλλά και για τα προσφερόμενα προϊόντα, στην διεύθυνση www.fcabank.gr