Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα: Το πρώτο μου αυτοκίνητο

Ελλάδα 21:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα: Το πρώτο μου αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Αφιέρωμα: Το πρώτο μου αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η επιλογή ενός αυτοκινήτου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον αν είναι το πρώτο…

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο βήμα είναι να πάρει κανείς το δίπλωμα οδήγησης. Το δεύτερο και πιο σημαντικό να το… χρησιμοποιήσει, ενώ για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο αυτοκίνητο. Που θα λειτουργεί υποστηρικτικά στον οδηγό του, ο οποίος και δεν διαθέτει εμπειρία οπότε λογικό είναι και στρεσαρισμένος να είναι και να κάνει κάποια λάθη.

Έτσι θα πρέπει να είναι απόλυτα ασφαλές, να διαθέτει όσο το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης που θα λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και θα εξασφαλίζουν πιο απρόσκοπτες μετακινήσεις.

Πριν όμως ενεργοποιηθούν τα συστήματα αυτά θα πρέπει να είναι πολύ καλά στημένο, προοδευτικό στις αντιδράσεις του και προβλέψιμο ώστε να μην βάζει δύσκολα στον οδηγό του.

Advertisement
Advertisement

Επίσης θα πρέπει να είναι νεανικό, μοντέρνο και άμεσα αναγνωρίσιμο, μιας και κανείς δεν θέλει ένα πρώτο αυτοκίνητο που περνά απαρατήρητο, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι και άνετο για να χωρά όλη την παρέα και στην εκδρομή.

Φυσικά επειδή κανείς από την παρέα δεν θα θέλει να… αλλάξει το lifestyle του καλό είναι να είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, ενώ από τη στιγμή που κανείς δεν θα θέλει να χαλά τα χρήματά του στα πρατήρια καυσίμων θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό.

Στο newsauto.gr επιλέξαμε πέντε μοντέλα που είναι ιδανικά ως πρώτα αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Advertisement

 

 

Advertisement