Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Stock Center

Ελλάδα 1:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Stock Center

ΝΕΑ

Stock Center

ΝΕΑ

To Stock Center, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ, του ομίλου Θ. Βασιλάκη, προσφέρει ολοκληρωμένες επιλογές και υπηρεσίες στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στο Stock Center θα βρείτε ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ελληνικής αντιπροσωπείας (δηλ. με 1η Ταξινόμηση στην Ελλάδα), σε ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με δυνατότητα προσαρμογής στις δόσεις, άριστη ποιότητα & με τη γραπτή 5πλή Εγγύηση από τη Βελμάρ.

Συγκεκριμένα οι 5 εγγυήσεις που δίνονται είναι:

– Καλής Λειτουργίας
– Πραγματικών Χιλιομέτρων
– Ατρακάριστου
– Επιστροφής Χρημάτων
– Καλύτερης Τιμής

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ή και ανταλλαγή ή και μόνο πώληση του Ι.Χ. σας!
Πιο συγκεκριμένα, το Stock Center αγοράζει μετρητοίς το αυτοκίνητό σας αν:

– Eίναι 10ετίας (από το 2011 και έπειτα)
– Ατρακάριστο
– Με πραγματικά χιλιόμετρα
– Με service book

Advertisement

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που θα σας κάνει να επιλέξετε το Stock Center, είναι πως εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία, για την εύκολη & γρήγορη διεκπεραίωση της μεταβίβασης του οχήματός σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε το μήνυμά σας εδώ και ένας σύμβουλος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Με 43 χρόνια εμπειρίας στην αγορά του αυτοκινήτου & με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, το Stock Center αποτελεί διαχρονικά την πιο αξιόπιστη επιλογή!

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης, διαλέγοντας από τα 12 συνολικά σημεία πώλησης σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη.

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλεφωνικό κέντρο Βελμάρ: 210 6263500 & 2106263555
Website: www.stock-center.gr και συγκεκριμένα εδώ
Facebook: https://www.facebook.com/stockcenter.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/stockcenter_velmar/

Advertisement