Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Volvo

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales – Volvo

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Volvo

ΝΕΑ

Στη Volvo παίρνουν το service στα σοβαρά! Το δόγμα της σουηδικής μάρκας είναι ότι το service του αυτοκινήτου σας πρέπει να είναι απλό.

Advertisement
Advertisement

Γι’ αυτό επαναπροσδιόρισαν τον τρόπο της επίσκεψης στο συνεργείο. Αφήνοντας τις παλαιές μεθόδους εργασίας στο παρελθόν, υιοθέτησαν μια νέα προσέγγιση για το service, που το κάνει προσωπικό και αποτελεσματικό, ενώ παράλληλα φροντίζει εσάς όπως φροντίζει και το αυτοκίνητό σας.

Προσωπική Εξυπηρέτηση
Θα σας συστήσουν στον υπεύθυνο προσωπικής εξυπηρέτησής σας, ο οποίος θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα είναι εκεί για να σας συμβουλεύσει και να σας υποστηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού
Η σκανδιναβική μάρκα αναβαθμίζει συνεχώς το λογισμικό των αυτοκινήτων της. Για να εξασφαλίσει, λοιπόν, ότι θα έχετε πάντα την τελευταία έκδοση, ενημερώνει το λογισμικό του Volvo σας σε κάθε service.

Advertisement
Advertisement

Volvo-After-Sales-a1000x600

Εκτεταμένη οδική βοήθεια Volvo Assistance
Η οδική βοήθεια Volvo Assistance σας προσφέρει προστασία όλο το εικοσιτετράωρο για τα πάντα, από ατυχήματα μέχρι βλάβες και απώλεια των κλειδιών σας. Μετά από κάθε service, παρατείνεται το πρόγραμμα Volvo Assistance για έναν ακόμα χρόνο, χωρίς επιπλέον κόστος.

Γενικός έλεγχος
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Volvo θα κάνουν μια εμπεριστατωμένη επιθεώρηση των συστημάτων ασφαλείας του Volvo σας και θα ελέγξουν την κατάσταση της μπαταρίας σας. Απλά και μόνο για σιγουριά.

Advertisement

Εγγύηση Ανταλλακτικών εφ’ όρου ζωής για τον πελάτη
Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Volvo, οι πελάτες της μάρκας λαμβάνουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα μη αναλώσιμα ανταλλακτικά. Η μοναδική αυτή παροχή της Volvo, μειώνει το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου και αυξάνει το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Το πρόγραμμα αυτό τέθηκε σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2020 και είναι μοναδικό στην αγορά αυτοκινήτου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Volvo-After-Sales-c1000x600

Advertisement

Volvo Valet: To service έρχεται σε εσάς
Προγραμματίστε ένα ραντεβού για service και διαχειριστείτε την παράδοση και την παραλαβή του αυτοκινήτου σας μέσω της εφαρμογής Volvo Valet. Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Παραλαμβάνουμε το Volvo σας για service, σας το παραδίδουμε μόλις ετοιμαστεί. Εσείς κλείστε απλώς το ραντεβού για το service σας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo που επιθυμείτε. Κατεβάστε την εφαρμογή Volvo Valet για να εξυπηρετηθείτε όπως σας αξίζει: με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Γνήσιο παρμπρίζ Volvo
Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι τομείς στους οποίους πρέπει να σταθούμε και που καθιστούν την επιλογή Επίσημου Επισκευαστή Volvo μονόδρομο. Ο πρώτος αφορά στο παρμπρίζ, καθώς μπορεί να μη το γνωρίζετε, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ομπρέλας ασφάλειας του αυτοκινήτου σας, ενσωματώνοντας περισσότερα από 20 συστήματα ασφαλείας. Η αντικατάσταση του παρμπρίζ σας σε έναν Επίσημο Επισκευαστή Volvo εξασφαλίζει ότι θα έχετε ένα γνήσιο παρμπρίζ Volvo που ταιριάζει τέλεια στο δικό σας μοντέλο και θα εγκατασταθεί από πιστοποιημένους τεχνικούς Volvo. Με τη χρήση ειδικών συγκολλητικών ουσιών Volvo, το παρμπρίζ σας θα στερεωθεί τόσο αποτελεσματικά όπως όταν εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στο εργοστάσιο, ενώ η μονάδα κάμερας / ραντάρ θα επαναρυθμιστεί προσεκτικά μέσω της ειδικής διαδικασίας ενεργοποίησης του διαγνωστικού συστήματος επιβατικών αυτοκινήτων, VIDA, της Volvo.

Volvo-After-Sales-d1000x600

Advertisement

Μέτρα ασφάλειας covid
Οι εκθέσεις και τα συνεργεία της Volvo εξακολουθούν να λειτουργούν απρόσκοπτα, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια προσωπικού και πελατών. Έχοντας αντλήσει γνώση και εμπειρία από την αποτελεσματική διαχείριση του πρώτου lockdown την άνοιξη, το Επίσημο Δίκτυο της Volvo Car Hellas είναι σε πλήρη ετοιμότητα, συνεχίζοντας τη λειτουργία του υπεύθυνα κατά την επόμενη περίοδο. Τα συνεργεία και οι εκθέσεις παραμένουν ανοιχτά και τα ραντεβού για επισκευή, συντήρηση και Test Drive διεκπεραιώνονται κανονικά. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, εξασφαλίζεται το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 210-6241833, ή να έρχεστε σε επαφή με τους Επίσημους Διανομείς οι οποίοι είναι επίσης διαθέσιμοι για να απαντήσουν στα αιτήματά σας μέσω email, τηλεφώνου και τηλεδιάσκεψης.