Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Renault & Dacia

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφιέρωμα After Sales – Renault & Dacia

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Renault & Dacia

ΝΕΑ

H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. καθώς και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault & Dacia στην Ελλάδα, παρέχει στους κατόχους των μοντέλων της ένα πλέγμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών After Sales, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση στον τομέα της τακτικής και μη συντήρησης. Παράλληλα, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Sales & After Sales, δίνει πάντα προτεραιότητα στη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών, κατά την περίοδο της πανδημίας, με βασικό μήνυμα #WeAreHereForYou.

Advertisement
Advertisement

Renault After Sales

Η Renault, η οποία έχει ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια του Πλάνου Υπεροχής Renault (PER4), μπορεί, πλέον, έμπρακτα να διαβεβαιώσει τόσο τους υπάρχοντες, όσο και τους δυνητικούς πελάτες Renault, για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της. H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., ειδικά για τους νέους πελάτες Renault προσφέρει στα μοντέλα Τwingo, Clio, Captur και Megane, τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 5 έτη. Επιπλέον προγράμματα καλύπτουν το Renault σας, τα οποία προβλέπουν: 3 χρόνια εγγύηση βαφής, 12 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας & 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Πλήρης ταξιδιωτική κάλυψη

Advertisement
Advertisement

Η Renault σας προσφέρει 3ετή οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Αssistance. Έτσι, η εταιρεία αναλαμβάνει γρήγορα και υπεύθυνα την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Εάν αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου, τότε το αυτοκίνητο μεταφέρεται άμεσα στο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault που επιθυμείτε. Εάν βρίσκεστε εκτός των ορίων της μόνιμης κατοικίας σας, το εν λόγω πρόγραμμα προβλέπει έξτρα υπηρεσίες όπως: διανυκτέρευση, επιστροφή ή επαναπατρισμό αυτοκινήτου και επιβατών, μεταφορά των επιβατών στον τόπο προορισμού τους, νοσοκομειακή περίθαλψη, όχημα αντικατάστασης και νομική προστασία.

Renault Total Care 5+

Advertisement

Ειδικά για όλους τους πελάτες με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών, η Renault έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Renault Total Care 5+. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58€, προσαρμοσμένα σε κάθε σας ανάγκη. Ενδεικτικά:

  • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
  • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
  • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
  • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
  • Καθαρισμό A/C κ.α.

Το πρόγραμμα Renault Total Care 5+ περιλαμβάνει γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με εγγύηση επισκευών Renault, συνολικό όφελος έως και 30%, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Advertisement

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

renault-service1000x633

Dacia After Sales

Advertisement

H υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών After Sales της TEOΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., επεκτείνεται και στη Dacia. Η Dacia προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τη χρήση του οχήματός σας, ενώ η ασφάλεια και η ηρεμία είναι οι λέξεις κλειδιά των υπηρεσιών της. Τα πρότυπα ποιότητάς Dacia εφαρμόζονται και σε όλες τις After Sales υπηρεσίες. Όλες οι εργασίες συντήρησης ή επισκευής που πραγματοποιούνται στο δίκτυο Dacia, καθώς επίσης και όλα τα ανταλλακτικά καλύπτονται από ένα χρόνο εγγύηση.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες Dacia έχουν στη διάθεσή τους 24ώρη γραμμή βοήθειας για οποιοδήποτε απρόοπτο συμβάν.  Στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, μόλις διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του, αρκεί να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης της Dacia Road Assistance τηλεφωνώντας στο +30 211 10 70 777. Επίσης, η TEOREN MOTORS ειδικά για τους νέους πελάτες Dacia και για όλα τα μοντέλα της γκάμας, κάνει δώρο τα 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση. Επιπλέον δύο ακόμα προγράμματα καλύπτουν το Dacia σας, τα οποία προβλέπουν: 6 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας & 3 χρόνια οδική βοήθεια.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε τους τρόπους συντήρησης Dacia.

H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. μεριμνά για την υγεία και την ασφάλειά σας

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των Renault και Dacia, καθώς και όλο το  Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών, έθεσαν, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ως κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων. Κάτι που έρχεται ως φυσική συνέχεια της φιλοσοφίας της γαλλικής φίρμας για «Passion for Life», δηλαδή «Πάθος για ζωή»!

Το προσωπικό υποδέχεται το κοινό στις εκθέσεις και τα συνεργεία με πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και φροντίδας, για την ασφαλή παραμονή των επισκεπτών στους χώρους. Παράλληλα, εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως η καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα αντισηπτικά gel σε χώρους αναμονής και γραφεία, η αναδιαμόρφωση των χώρων για να τηρείται η φυσική απόσταση των 2 μέτρων. Επιπρόσθετα, πραγματοποιείται απολύμανση όλων των αυτοκινήτων πριν την παραλαβή, καθώς επίσης και των εκθεσιακών και Test Drive αυτοκινήτων (π.χ. χειρολαβές, τιμόνι, μοχλός ταχυτήτων, χειρόφρενο, μπουτόν κ.λπ.), πριν και μετά την διέλευση των πελατών, ενώ, για την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία, μπορεί ο καθένας να κλείσει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ραντεβού. Το αυτοκίνητο, ήταν και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης για μας και την οικογένειά μας, ειδικά στην περίοδο πανδημίας που διανύουμε.

renault-we-are-here-for-you-a1000tall

Οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν την αναζήτηση και επιλογή του επιθυμητού μοντέλου, αλλά και τη διαμόρφωσή του ανάλογα με τις ανάγκες. Στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr, ο πελάτης μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα και να αναζητήσει τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Renault & Dacia που τον εξυπηρετεί, για να οδηγήσει το αγαπημένο του μοντέλο ή να επισκευάσει το Renault ή το Dacia του, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ειδική μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας. Παράλληλα, η επικοινωνία μπορεί να γίνει, με ασφάλεια, και από την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική Info Line 800 11 11011.