Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Mercedes-Benz

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales – Mercedes-Benz

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Mercedes-Benz

ΝΕΑ

Με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατόχων μοντέλων της, η Mercedes-Benz δημιούργησε ένα οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από τον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Γιατί με τη σωστή φροντίδα στο Εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ο κάτοχος οχήματος της γερμανικής μάρκας διασφαλίζει ότι θα συνεχίσει να απολαμβάνει ευχάριστες κι ασφαλείς διαδρομές μαζί του, ενώ παράλληλα διατηρεί την αξία του.

Η φιλοσοφία του Service στη Mercedes-Benz
Όλοι οι ιδιοκτήτες Mercedes ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Είτε οδηγούν ένα νέο μοντέλο της μάρκας, είτε ένα παλαιότερο που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα. Σε αυτό το πνεύμα, η μάρκα προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που δίνουν αξία στην επιλογή του οδηγού να παραμένει στην οικογένεια της Mercedes-Benz, όποια κι αν είναι η ηλικία του οχήματός του.

Advertisement
Advertisement

Επισκεπτόμενος Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο, έχει πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα γνήσιων προϊόντων και ποιοτικών υπηρεσιών. Έχει την επιλογή να αλλάξει ελαστικά στη Mercedes του, να προμηθευτεί ποιοτικά είδη από την Collection της Mercedes-Benz, να διευκολυνθεί με Γνήσια Αξεσουάρ από μπάρες έως παιδικό κάθισμα και να απευθυνθεί στους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς συμβούλους της μάρκας για οποιοδήποτε θέμα αφορά στο όχημά του. Παράλληλα, να συνδεθεί με τον ψηφιακό κόσμο των εφαρμογών Mercedes me ή Mercedes me Adapter για τα παλαιότερα οχήματα, να ενημερωθεί για τα ψηφιακά προϊόντα του Mercedes me Connect και φυσικά να διατηρήσει τη Mercedes του, «Mercedes για πάντα» με τα Γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, τα Γνήσια ανταλλακτικά Starparts ή τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Mercedes-service-f1000x600

Τα πλεονεκτήματα του Εξουσιοδοτημένου Service
Η Mercedes-Benz σαν κατασκευαστής γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται κάθε όχημα για να συντηρηθεί σωστά. Κάθε προϊόν που φέρει το λογότυπό της, είναι αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης, τεχνικών δοκιμών και ενδελεχών ελέγχων ποιότητας πριν καταλήξει να διανέμεται από το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο. Συνολικά, υπάρχει πληθώρα λόγων γιατί να επιλέξετε Εξουσιοδοτημένο Service. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στην ηλικία κάθε αυτοκινήτου
– Καταρτισμένο προσωπικό με διαρκείς μετεκπαιδεύσεις
– Εγγύηση της μάρκας στις υπηρεσίες & προϊόντα
– Διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές & τήρηση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου διαδικασιών
– Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου με τη μάρκα για οποιοδήποτε ερώτημα ή πρόβλημα προκύψει
–Εκπτωτικά πακέτα όπως το πρόγραμμα Mercedes-Benz Service Select που δίνει έκπτωση 38% για τη συντήρηση οχημάτων άνω των 6 ετών
– Δυνατότητα προγραμματισμού των επόμενων συντηρήσεων με το Mercedes-Benz Service Pass, ιδανικό πρόγραμμα για οχήματα έως 6 ετών
– Χρήση της υπηρεσίας κινητικότητας mobilo που ανανεώνεται δωρεάν σε κάθε service στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο.
– Πρόσβαση στις υπηρεσίες 24ωρου service της Mercedes-Benz

Advertisement

Mercedes-service-e1000x600

Λειτουργία εν μέσω Covid-19
Τα συνεργεία της Mercedes-Benz, από την πρώτη στιγμή προσάρμοσαν με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τη λειτουργία τους στα νέα δεδομένα κι ακολούθησαν επακριβώς όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και προστασίας όπως θα ήταν αναμενόμενο από την εξυπηρέτηση ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου Mercedes-Benz που έχει στο επίκεντρο τον πελάτη του.

Advertisement

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός από τα απολύτως προβλεπόμενα όπως χρήση μάσκας καθώς και χρήση γαντιών νιτριλίου από όλους τους εμπλεκόμενους της εταιρείας, τοποθετήθηκαν ειδικές ενημερωτικές σημάνσεις για τους πελάτες, αντισηπτικά δοχεία σε όλους τους χώρους όπως στην Υποδοχή Πελατών, στην Αίθουσα Αναμονής, στα ταμεία καθώς και στα Γραφεία των τεχνικών συμβούλων, καθορίστηκαν αποστάσεις ασφαλείας και κατάλληλος εξαερισμός των χώρων αναμονής και σε ορισμένες περιπτώσεις διαμορφώθηκαν νέοι εναλλακτικοί εξωτερικοί χώροι αναμονής για την ασφάλεια των πελατών. Παράλληλα, πραγματοποιείται καθημερινή απολύμανση κάθε επιφάνειας εργασίας, κάθε σημείου επαφής και όλων των κοινόχρηστων χώρων των εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια του Service γίνεται σχολαστική χρήση των προστατευτικών καλυμάτων σε όλα τα σημεία επαφής των μηχανικών με το αυτοκίνητο (λεβιές ταχυτήτων, χειρόφρενο, τιμόνι, δάπεδο, κάθισμα κλπ) τα οποία αφαιρούνται τη στιγμή που είναι να παραδοθεί το όχημα και απολύμανση του εσωτερικού πριν την παράδοση στον πελάτη. Αντίστοιχα απολυμαίνονται όλα τα αυτοκίνητα εξυπηρέτησης πελατών των συνεργείων πριν την παραλαβή τους από κάθε πελάτη.

Στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο έχει ενισχυθεί η χρήση ανέπαφων συναλλαγών όπως η κράτηση ραντεβού ηλεκτρονικά (στο www.mercedes-benz.gr/bookservice), η ενθάρρυνση της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και της ανοικτής επικοινωνίας του τεχνικού συμβούλου με τον πελάτη για κάθε ζήτημα που αφορά στο service και στην εξυπηρέτησή του γενικότερα. Όπου δεν είναι δυνατή η φυσική παρουσία παρέχεται η υπηρεσία Pick up & Delivery ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας & υγιεινής.

Advertisement

Mercedes-service-g1000x600

Νέα προϊόντα προσαρμοσμένα στις παρούσες ανάγκες
Η Mercedes-Benz παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού του οχήματος όπως τον καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου ή τον εξαιρετικό βαθύ καθαρισμό του εσωτερικού με συσκευή εκνέφωσης. Σε συνδυασμό με τα επώνυμα προϊόντα περιποίησης Mercedes-Benz που διαθέτει για κάθε περίπτωση, καθαρίζουν την καμπίνα σε βάθος, εξαλείφουν τις οσμές και προσδίδουν αίσθηση ασφάλειας κι ευεξίας στους επιβάτες. Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

Τέλος, στο site της Mercedes-Benz μπορεί κανείς να βρει χρήσιμες συμβουλές και tips για τη σωστή φροντίδα κι έλεγχο της Mercedes του μετά από παρατεταμένη ακινητοποίηση.