Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Hyundai

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales – Hyundai

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Hyundai

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών After Sales με σκοπό την πλήρη κάλυψη όλων των ιδιοκτητών.

Advertisement
Advertisement

Ο στόχος της Hyundai ΕΛΛΑΣ είναι να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη διαθέτοντας ένα Δίκτυο Τεχνικής Εξυπηρέτησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τεχνικά άρτιο και εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα, της Hyundai Motor Company και με τεχνίτες που έχει πιστοποιηθεί η ικανότητα τους μέσω του HYUNDAI TECHNICIANS RECOGNITION PROGRAM (HTRP) που εκπονεί σε ετήσια βάση η μητρική εταιρεία. Με τη χρήση διαγνωστικών της HYUNDAI MOTOR COMPANY τελευταίας γενιάς είναι επίσης δυνατή η διαδικασία επισκευής μέσω τηλεδιάγνωσης.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών HYUNDAI ΕΛΛΑΣ είναι πλήρως εκπαιδευμένο για τη σωστή συντήρηση και επισκευή των οχημάτων της μάρκας HYUNDAI. Εκτός από την ποιότητα και την εκπαίδευση του προσωπικού, οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές HYUNDAI διαθέτουν επάρκεια γνήσιων ανταλλακτικών HYUNDAI πρώτης τοποθέτησης, τα οποία χρησιμοποιεί και το εργοστάσιο κατά την παραγωγή των οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ όλες τις παροχές After Sales που σας παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai 

5 χρόνια εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα
Η 5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων της Hyundai ισχύει μόνο για αυτοκίνητα Hyundai που έχουν αρχικώς πωληθεί από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Hyundai σε τελικό πελάτη, όπως ορίζεται στους όρους και τις συνθήκες του βιβλίου εγγυήσεως. Ταυτόχρονα, ο πελάτης της Hyundai καλύπτεται και από 5ετή δωρεάν κάλυψη οδικής βοήθειας.

Πλήρης κάλυψη και μέσα στο lockdown
Με δεδομένα τα νέα μέτρα lockdown που τίθενται σε εφαρμογή, το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Hyundai Ελλάς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της θα διατηρήσει όλες τις Εκθέσεις αυτοκίνητων και τα Συνεργεία επισκέψιμα με προσωπικό ασφαλείας, τηρώντας πάντα όλους του κανονισμούς προστασίας από τον Covid-19.
Οι πελάτες μπορούν απευθείας να επικοινωνήσουν με το Επίσημο Δίκτυο Hyundai προκειμένου να ενημερωθούν για τις ειδικές ώρες λειτουργίας που θα ισχύουν για την Έκθεση ή το Συνεργείο της επιλογής τους.