Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Audi

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales – Audi

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Audi

ΝΕΑ

Η Kosmocar-Audi αναβάθμισε τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους χιλιάδες πελάτες της, με στόχο να τους προσφέρει μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας, απόλυτα αντάξια της premium εμπειρίας οδήγησης που προσφέρουν τα μοντέλα Audi.

Advertisement
Advertisement

Οι νέες υπηρεσίες είναι πλήρως εναρμονισμένες με την επιστροφή της οικονομίας και της καθημερινότητας σε μία «νέα κανονικότητα», με ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων Audi είναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi Service:

Advertisement
Advertisement

Pick up & Delivery
Η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

AUDI-AFTER-SALES_Pick-up-Delivery1000x600

Video Connection
Ο πελάτης ενημερώνεται με sms και αποκτά πρόσβαση online για ενημέρωση για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

Advertisement

Clean Plus
Καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

Advertisement

AUDI-AFTER-SALES_Clean-Plus1000x600

Audi Online Date
Online Ραντεβού για service. Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής ο κάτοχος Audi κλείνει ραντεβού για service γρήγορα και απλά σε  πραγματικό χρόνο, αλλά ταυτόχρονα ενημερώνεται για το σχετικό κόστος των εργασιών/υπηρεσιών που έχει επιλέξει. Δείτε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ.

Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Audi θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.

Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο, στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Audi.